Cara Membuka Kunci Semua Objek di Sims 4

Objektif utama Sims 4 adalah menjalani kehidupan terbaik anda, termasuk membina rumah impian anda. Sekiranya anda ingin mengikuti jalan permainan yang realistik, anda perlu mendapatkan wang untuk setiap item untuk kediaman anda. Tetapi salah satu perkara yang menjadikan permainan sedikit lebih baik daripada realiti adalah kemampuan untuk menipu. Permainan ini membolehkan anda melangkau proses penggilingan dan melompat terus untuk menghidupkan idea anda.

Cara Membuka Kunci Semua Objek di Sims 4

Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana membuka kunci semua item di Sims 4 dengan serta-merta, kami sedia membantu. Dalam panduan ini, kami akan berkongsi kod cheat untuk membuka kunci semua objek dalam permainan. Selain itu, kami akan memberikan arahan mengenai membuka kunci semua ladang dan mendapatkan lebih banyak Simoleon. Pada akhirnya, kami akan menerangkan peraturan EA Games mengenai menipu.

Cara Membuka Kunci Semua Objek di Sims 4 di PC

Cheat code adalah bahagian utama Sims 4 dan satu-satunya cara untuk membuka kunci semua objek dalam permainan. Sekiranya anda bermain permainan untuk sementara waktu, kemungkinannya, anda sudah mengaktifkan konsol cheat. Tetapi sekiranya anda baru mengenal dunia Sims 4 dan penipu dalam talian, ikuti langkah di bawah untuk mendayakan konsol cheat:

 1. Tekan kekunci "Ctrl," "Shift," dan "C" serentak untuk memunculkan kotak input cheat.

 2. Ketik "testingcheats true" dan tekan kekunci "Enter".

Tahniah, cheat kini diaktifkan. Inilah cara membuka kunci semua item dalam permainan:

 1. Semasa dalam permainan, gunakan jalan pintas "Ctrl + Shift + C" untuk membuka cheat console.

 2. Taip “bb.ignoregameplayunlocksentitlement"Dan tekan kekunci" Enter ".

 3. Sebagai alternatif, taip "bb.showliveeditobjects"Untuk membuka kunci semua objek dalam mod Build.

Cara Membuka Kunci Semua Objek di Sims 4 di Xbox

Seperti versi Sims 4 PC, Sims 4 untuk Xbox membolehkan pemain menggunakan cheat untuk membina rumah impian mereka. Ikuti langkah-langkah di bawah ini untuk mengaktifkan cheat dan membuka kunci semua objek dalam permainan:

 1. Tekan butang R1, R2, L1, dan L2 pada alat kawalan anda secara serentak untuk membuka cheat console. Ini adalah empat butang di bahagian atas pengawal anda.

 2. Taip “ujian betul"Untuk membolehkan menipu.

 3. Taip “bb.ignoregameplayunlocksentitlement"Untuk membuka kunci semua objek dalam permainan.

Cara Membuka Kunci Semua Objek di Sims 4 pada PS4

Membuka kunci semua objek di Sims 4 untuk PlayStation 4 dengan cheat adalah mudah. Tetapi pertama, anda perlu mengaktifkan cheat console. Bagaimana cara melakukannya di PS4:

 1. Tekan butang RB, RT, LB, dan LT (empat butang di bahagian atas pengawal anda) pada masa yang sama untuk memunculkan kotak input cheat.

 2. Taip “ujian betul"Untuk membenarkan menggunakan cheat dalam permainan.

 3. Masuk ke "bb.ignoregameplayunlocksentitlementMenipu ke kotak input sembang untuk membuka kunci semua objek di Sims 4.

Sims 4 Cara Membuka Kunci Semua Objek dalam Binaan

Objek dalam mod Build mesti dibuka secara berasingan dari objek lain dalam permainan. Syukurlah, ini dapat dilakukan dalam tiga langkah mudah. Untuk memulakan, ikuti arahan di bawah:

 1. Masuk ke mod Build dan tekan kekunci "Ctrl", "Shift" dan "C" secara serentak untuk memunculkan cheat console. Di Xbox atau PS4, tekan keempat-empat butang bumper / bahu dan pencetus pada alat kawalan anda secara serentak.

 2. Taip “ujian betul"Untuk mengaktifkan penipu.

 3. Taip “bb.showliveeditobjects"Untuk membuka kunci semua objek dalam mod Build.

Selain memberi akses segera ke semua objek dalam katalog Build, cheat membolehkan anda meletakkannya mengikut kehendak anda. Dengan "bb.moveobjects dihidupkanPerintah, anda boleh meletakkan objek di tempat paling ganjil, misalnya, membuat pelampung sofa. Tidak menghairankan, itu adalah salah satu cheat yang paling sering digunakan dalam mod Build, kerana ia menghiburkan.

Soalan Lazim Tambahan

Bolehkah Saya Diharamkan dari Sims 4 kerana Menipu?

Pemain baru di dunia Sims 4 sering bimbang bahawa mereka boleh dilarang menggunakan cheat. Itu adalah kebimbangan yang wajar, kerana peraturan banyak permainan mengenai menipu adalah ketat. Walau bagaimanapun, ini terutama berlaku untuk permainan dalam talian di mana kecurangan anda boleh mempengaruhi prestasi pemain lain.

Sims 4 bukan permainan dalam talian. Selain itu, objektif utamanya adalah membina kehidupan impian anda, dan ini tidak semudah itu jika anda hanya menggunakan cara yang jujur. Atas sebab ini, pembangun permainan tidak keberatan untuk menipu dan telah memasukkan ciri tersebut ke dalam permainan. Malah laman web rasmi EA Games secara terang-terangan menyatakan bahawa ia adalah sebahagian besar permainan, jadi menipu seberapa banyak yang anda mahukan!

Bagaimana Saya Membuka Kunci Semua Rumah di Sims 4?

Membeli rumah di Sims 4 jauh lebih mudah daripada dalam kehidupan sebenar tetapi memperoleh cukup banyak Simoleon masih memerlukan masa dan dedikasi. Daripada bekerja keras, anda boleh menjadikan semua ladang di dunia Sims percuma dengan bantuan satu cheat. Ikuti langkah di bawah untuk memulakan pemburuan rumah:

1. Gunakan jalan pintas "Ctrl" + "Shift" + "C" untuk membuka kotak input cheat. Sekiranya anda bermain dengan alat kawalan, tekan butang atas dan pencetus secara serentak.

2. Taipkan “FreeRealEstate dihidupkanUntuk membuka semua harta tanah di dunia. Sebagai alternatif, gunakan cheat "FreeRealEstate true". Anda kini boleh mendapatkan rumah yang anda impikan secara percuma.

3. Sekiranya harta tanah percuma tidak membuat anda gembira dan anda lebih suka bekerja untuk impian anda, gunakan "FreeRealEstate dimatikan"Menipu untuk mematikan lagi ciri.

Ini Harta Tanah Percuma

Sekarang anda semoga mempunyai akses ke semua objek dalam permainan, anda dapat membuat semua impian anda menjadi kenyataan. Kita masing-masing berharap kecurangan dapat dilakukan dalam kehidupan sebenar. Tetapi kerana tidak, Sims 4 adalah cara terbaik untuk melepaskan diri dari kenyataan dan bersenang-senang.

Apa perkara paling mengagumkan yang telah anda buat di Sims 4 menggunakan cheat? Kongsi pengalaman anda di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found