Cara mengemas kini pemasangan Kodi anda ke v17.6 Krypton

 • Apa itu Kodi? Semua yang Anda PERLU Ketahui mengenai Aplikasi Streaming TV
 • 9 tambahan Kodi terbaik
 • 7 kulit Kodi terbaik
 • Cara memasang Kodi pada Fire TV Stick
 • Cara menggunakan Kodi
 • 5 VPN terbaik untuk Kodi
 • 5 kotak Kodi terbaik
 • Cara memasang Kodi ke Chromecast
 • Cara memasang Kodi pada TV Android
 • Cara memasang Kodi pada Android
 • Cara mengemas kini Kodi
 • Cara menghentikan penyangga Kodi
 • Cara membuang binaan Kodi
 • Adakah Kodi Sah?
 • Cara menggunakan Kodi Configurator

Sekiranya anda ingin mengemas kini Kodi ke versi 17.6 - juga dikenali sebagai Krypton, anda mesti sudah mengetahui dengan tepat apa itu Kodi dan mengapa ia merupakan salah satu perisian streaming yang terbaik di luar sana.

Cara mengemas kini pemasangan Kodi anda ke v17.6 Krypton

Anda mungkin juga tahu bahawa menjaga peranti berkemampuan Kodi anda tetap terkini bermakna anda tidak akan terkunci dari aplikasi dan binaan kegemaran anda - atau dibiarkan terdampar oleh lubang keselamatan yang menghancurkan. Bagus!

Kodi secara rasmi mengumumkan di blognya bahawa ia akan melepaskan Kodi v17.6 untuk membawa perbaikan bug kepada Krypton. Di samping kemas kini tambahan ini, Kodi mengumumkan bahawa 17.6 akan menjadi versi Krypton terakhir sebelum pelepasan v18 atau Leia, yang akan segera tiba. Menjelang itu, inilah cara anda boleh mengemas kini Kodi ke versi 17.6.

Cara mengemas kini Kodi ke v14.6 Krypton

Sebilangan format lebih mudah dikemas kini daripada yang lain, dan untuk beberapa format, pindah ke Krypton mungkin memerlukan sedikit lebih lama. Jangan bimbang, kerana tujuh minit lebih daripada cukup masa untuk pemasangan Kodi anda dikemas kini ke v17.6 Krypton dengan semangat.

Petua: £ 34,99 ($ ​​39,99) Tongkat TV Api Amazon adalah salah satu peranti streaming Kodi terbaik. Ia tanpa wayar, murah dan memberikan arus yang kuat - inilah tutorial kami mengenai cara memasang Kodi pada Amazon Fire TV Stick.

Harap diperhatikan bahawa banyak addons mengandungi kandungan yang tidak dilesenkan secara rasmi dan mengakses kandungan tersebut mungkin tidak sah. Ringkasnya, jika kandungannya percuma, tetapi kelihatan terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, mungkin itu benar.

Cara mengemas kini ke Kodi Krypton: Android

Mengemas kini Kodi ke versi terbarunya pada peranti berkemampuan Android adalah langkah yang mutlak.

Untuk satu, pastikan peranti anda dapat menyambung ke internet dan mempunyai akses ke Google Play Store. Sekiranya anda mengemas kini automatik, Kodi akan mengemas kini Krypton

Sekiranya kemas kini automatik tidak dihidupkan, pergi ke Google Play Store dan arahkan ke Kodi atau panel "Aplikasi Saya". Klik "Kemas kini" dan Kodi akan mula mengemas kini pada peranti Android pilihan anda.

Ingat, untuk mendapatkan Kodi di Chromecast, mengemas kini Kodi versi Android anda juga akan mengemas kini build Chromecast.

Cara mengemas kini Kodi Krypton: Windows 10 dan Mac OS X

Meletakkan versi terbaru Kodi pada komputer Windows 10 atau Mac anda sangat mudah.

Walaupun anda tidak boleh mengemas kini Kodi dari dalam Kodi, hanya memuat turun dan menjalankan Krypton yang dapat dilaksanakan dari sini akan menimpa pemasangan Kodi anda dengan yang baru. Boleh tahan.Cara memasang Kodi pada Fire TV Stick: Cara TERBAIK untuk memuat turun aplikasi Kodi ke Amazon Firestick

Cara mengemas kini Kodi Krypton: Amazon Fire TV Stick

Memiliki versi terbaru Kodi di Amazon Fire TV atau Fire TV Stick anda memerlukan anda memformat Fire TV anda terlebih dahulu, dan kemudian melakukan gerakan memasang semula Kodi ke peranti.

Ini jauh dari ideal, tetapi kami mempunyai panduan ringkas untuk membantu anda melalui proses melakukan pemasangan Kodi baru di Fire TV Stick.

Cara mengemas kini Kodi Krypton: Raspberry Pi

Mengemas kini Kodi pada Raspberry Pi tidak sesuai. Walaupun anda hanya boleh mengemas kini perisian pada Android, Mac atau Windows, untuk Pi, anda perlu menghapus sepenuhnya kad Pi SD anda dan memasang Jarvis segar.

Anda boleh mengikuti panduan kami untuk memasang Kodi di Raspberry Pi untuk mengetahui cara memasang versi terbaru Kodi dari awal.

Cara mengemas kini Kodi Krypton: Linux

Dari semua format yang boleh anda pasang Kodi, Linux menjadikannya yang paling mudah untuk dikemas kini.

Apabila versi baru Kodi dikeluarkan, jalankan sistem / pakej umum atau buka terminal dan taip:

sudo apt-get kemas kini

sudo apt-get peningkatan

Sekiranya itu tidak berfungsi, yang mungkin berlaku apabila pakej tambahan diperlukan, buka terminal dan gunakan arahan di bawah:

Sudo ap-get dist-upgrade

BACA SETERUSNYA: Adakah Kodi sah?

Mencari VPN untuk digunakan dengan Kodi? Lihat Buffered, terpilih sebagai VPN Terbaik untuk United Kingdom oleh BestVPN.com.

Harap diperhatikan bahawa banyak addons mengandungi kandungan yang tidak dilesenkan secara rasmi dan mengakses kandungan tersebut mungkin tidak sah. Adalah menjadi tanggungjawab pengguna untuk mematuhi semua undang-undang yang berlaku di negara mereka berkenaan dengan penggunaan. Dennis Publishing Ltd tidak termasuk semua tanggungjawab untuk kandungan tersebut. Kami tidak memaafkan dan tidak bertanggungjawab atas pelanggaran harta intelek atau hak pihak ketiga yang lain dan tidak akan bertanggungjawab kepada mana-mana pihak kerana kandungan tersebut disediakan. Ringkasnya, jika kandungannya percuma, tetapi kelihatan terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, mungkin itu benar.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found