Cara Bermain Pesta dalam Spellbreak

Sudah tiba masanya untuk mengumpulkan pasukan dan menceburkan diri ke medan perang Hollow Lands. Protelariat's Spellbreak adalah pertempuran luar biasa yang lengkap dengan unsur sihir dan penjarahan untuk kelebihan taktik. Rakan sepasukan tidak perlu bermain Spellbreak tetapi mengadakan pesta boleh memberi anda kelebihan ketika berhadapan dengan kekuatan pasukan pertempuran lain.

Cara Bermain Pesta dalam Spellbreak

Pastikan anda mempunyai semua kelebihan di hujung jari anda. Ketahui cara bermain dalam pasukan dan temui maklumat lain yang mungkin berguna sebelum anda bermain.

Cara Bermain Pesta dalam Spellbreak

Bermain dengan rakan sepasukan di Spellbreak semudah menekan beberapa butang. Lihat cara memulakannya di bawah:

 1. Lancarkan permainan dan log masuk.
 2. Pergi ke skrin Menu Utama dan pilih tab "Friends" ATAU cari ikon Friends di sudut kanan atas skrin.

  pesta permainan ejaan

 3. Pilih "SEMUA RAKAN" untuk melihat senarai rakan yang sudah ditambahkan. Sekiranya anda belum menambahkan ID rakan anda, pergi ke "TAMBAH TEMAN" dan masukkan ID Ejaannya. Setelah kedua-dua pihak menerima jemputan, anda akan melihat mereka ditambahkan ke senarai rakan anda. Anda juga dapat memeriksa jemputan yang belum selesai di bawah "PERMINTAAN TEMAN."

  cara bermain pesta

 4. Setelah anda menambahkan ID rakan anda, inilah masanya untuk memasuki pertandingan. Pergi ke tab "MAINKAN" dan pilih "MODE PERMAINAN" di sebelah kiri skrin. Anda boleh bermain dalam mod BATTLE-ROYALE dan CLASH bersama pasukan. Mod CLASH memerlukan sembilan pemain setiap pasukan sementara pasukan BATTLE-ROYALE terdiri daripada tiga, dan termasuk pemain tuan rumah.
 5. Tambahkan ahli pasukan anda dengan memilih garis besar bertudung dengan tanda tambah di sebelah avatar anda. Sekiranya anda belum menambahkan rakan, anda akan diarahkan kembali ke halaman "TAMBAHKAN RAKAN-RAKAN". Jika tidak, pilih pasukan anda dari senarai rakan anda.
 6. Tekan butang "MAINKAN" di sudut kiri dan biarkan pertempuran bermula!

Crossplay Kini Tersedia untuk Pemain Spellbreak

Adakah anda mempunyai rakan yang bermain di konsol yang berbeza? Mungkin anda mahu menambah rakan PC ke pesta Xbox anda? Protelariat mempunyai berita baik untuk pemain yang ingin menambah rakan tetapi sekatan sistem menghalangnya pada masa lalu:

Crossplay disokong untuk semua pemain Spellbreak.

Malah PlayStation Sony, yang terkenal dengan sikap suka bermain salib untuk permainan mereka, membenarkan permainan silang Spellbreak pada sistem mereka.

Oleh itu, pikat semua rakan anda, sama ada mereka adalah sebahagian daripada PC Master Race atau konsol secara ketat dan nikmati pesta tanpa sempadan.

mantra ejaan

Cara Meninggalkan Pesta dalam Spellbreak

Mengajak rakan bermain adalah ciri hebat yang dapat memberi anda kelebihan di medan perang. Tetapi jika anda adalah tuan rumah atau pemimpin dan anda lupa melepaskan rakan anda; mereka pada dasarnya disandera sehingga anda kembali. Mereka bahkan tidak boleh beralih ke mod Solo untuk melakukan latihan penggilingan permainan sekiranya anda tidak ada hubungannya dengan pesta anda.

Oleh itu, sebelum anda meninggalkan permainan, bantulah rakan anda dan lepaskan mereka dari pesta:

 • Pergi ke lobi permainan atau skrin tab "Main".
 • Pilih watak anda semasa anda menjadi tuan rumah pesta.
 • Klik "Tinggalkan Pesta".

Soalan Lazim Tambahan

Adakah Spellbreak Multiplayer?

Spellbreak adalah pertempuran-royale penyiaran ejaan berbilang pemain di mana satu-satunya tujuan adalah menjadi penyihir terakhir. Hanya kerana permainan berbilang pemain tidak bermakna anda tidak boleh solo peta, bagaimanapun.u003cbru003eu003cbru003eSpellbreak mempunyai tiga mod untuk dipilih untuk memenuhi pelbagai jenis permainan dan intensiti.u003cbru003eu003cbru003eMode pertama adalah mod solo. Pasukan tidak diperlukan semasa anda bermain Solo di Battle Royale. Itu tidak bermakna anda tidak akan menghadapi pertempuran epik terhadap orang lain yang ingin membuat nama untuk diri mereka sendiri. Ini hanya bermaksud bahawa anda tidak akan diserbu oleh serangan yang diselaraskan. Dalam mod solo, ini adalah setiap masalah untuk diri mereka sendiri.u003cbru003eu003cbru003ePermainan ini juga menawarkan Duos yang membolehkan anda membawa rakan untuk kombo pembunuh dan sokongan, tetapi anda tidak memerlukan pasukan penuh untuk turut serta. Mod ini sedikit lebih intim tetapi tidak kurang mematikan daripada bermain dalam skuad mode. Ingatlah bahawa walaupun anda mungkin mendapat lebih banyak sokongan daripada rakan anda, begitu juga pasukan lain.

Adakah Spellbreak akan percuma?

u003cimg src = u0022 // www.techjunkie.com / wp-content / uploads / 2021/02 / spellbreak-party.pngu0022 alt = u0022spellbreak partyu0022u003eu003cbru003eSpellbreak adalah percuma untuk PC, Microsoft Xbox, Sony PlayStation, dan Nintendo Switch. Sekiranya anda ingin menjadikan avatar anda cantik, ia akan memerlukan anda wang yang besar. Anda menerima beberapa barang kosmetik untuk avatar anda apabila anda melepasi pencapaian tertentu, tetapi anda tidak perlu memilihnya. Oleh itu, jika anda adalah jenis pemain yang suka merancang penampilan watak mereka, anda boleh bergantung pada perbelanjaan wang di kedai permainan.

Berapa banyak pemain yang boleh anda mainkan di SpellBreak?

Lobi Spellbreak boleh menampung sehingga 42 pemain setiap perlawanan. Itu tidak semestinya anda melihat 41 penyihir musuh, kecuali jika anda bermain solo. Tetapi bagi mereka yang bermain Duos, anda menghadapi 20 pasukan Duo yang lain atau 13 pasukan musuh yang terdiri daripada tiga pasukan.u003cbru003eu003cbru003e42 adalah jumlah pemain maksimum untuk satu perlawanan, tetapi anda mungkin mempunyai lebih sedikit daripada yang ada di peta anda. Itu semua bergantung pada siapa yang dalam talian dan memainkan mod yang sama pada masa yang sama.

Bagaimana anda bermain dengan rakan di SpellBreak?

Bermain dengan rakan adalah mudah di Spellbreak. Anda hanya perlu melakukan dua perkara: u003cbru003eu003cbru003e1. Jemput mereka.u003cbru003e2. Tambahkan mereka ke pasukan anda.u003cbru003eu003cbru003eAnda boleh melakukan semua tugas yang berkaitan dengan rakan di tab Rakan. Itu termasuk memeriksa senarai rakan anda, mengirim jemputan, dan memeriksa undangan yang belum selesai. Setelah rakan anda menerima jemputan, mereka akan ditambahkan ke senarai dan senarai rakan sepasukan yang tersedia.u003cbru003eu003cbru003eHanya ingat bahawa anda tidak semestinya memerlukan Skuad penuh tiga pemain jika anda ingin bermain dengan rakan. Protelariat baru-baru ini membuka kunci mod Duos untuk perlawanan yang lebih intim, jadi jika anda hanya mempunyai ‘u003cemu003eone friendu003c / emu003e yang menguraikan medan perang, hantarkan permintaan pertemanan kepada mereka dan tambahkan mereka ke pertandingan Duos anda yang seterusnya.

Sudah tiba masanya untuk Berkawan

Tidak ada masa yang lebih baik daripada sekarang untuk berkawan dan menambahkannya ke senarai skuad anda. Bukan sahaja rakan dapat mengubah arus pertempuran yang kalah, tetapi mereka juga dapat membantu membeli masa jika seseorang turun. Daripada dihantar kembali ke lobi ketika anda turun dalam mod solo, pemain dengan rakan boleh menunggu rakan untuk menghidupkan mereka dan mereka kembali dalam permainan. Tiada lagi kerugian insta dengan pukulan ceroboh.

Mod mana yang anda lebih suka menggunakan Spellbreak? Adakah anda lebih suka Duos atau Pasukan? Beritahu kami mengenainya di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found