Cara Mencari Pelekat di Telegram

Adakah anda salah satu dari orang-orang yang hanya menambah "LOL" selepas setiap pesanan teks untuk menyampaikan nada yang ringan? Atau mungkin anda memerlukan sejumlah emoji dan pelekat untuk memastikan anda faham? Pemesejan teks boleh menjadi rumit.

Cara Mencari Pelekat di Telegram

Sarkasme hilang dengan mudah dan beberapa lelucon yang dipikirkan dengan baik dapat berubah. Itulah sebabnya Telegram, salah satu aplikasi pesanan teks yang paling popular, mempunyai banyak pek pelekat. Mereka ada di sana untuk menemani kata-kata anda, atau bercakap untuk anda. Oleh itu, di mana anda boleh menjumpainya?

Pencarian Pelekat

Sekiranya anda sudah menjadi pengguna Telegram, anda tahu bahawa aplikasinya terkenal kerana selamat dan sangat pantas. Ia mempunyai antara muka yang hebat dan minimalis. Di permukaan, Telegram membuat perkara mudah. Tetapi dengan bot dan pelekat di mana keseronokan bermula.

Telegram selalu mempunyai pek pelekat yang paling popular atau yang popular yang boleh dimuat turun oleh pengguna. Pek pelekat ini dikemas kini secara berkala, dan anda boleh menambah seberapa banyak yang anda suka. Ia mudah. Yang perlu anda buat ialah:

 1. Buka perbualan di Telegram.

 2. Ketuk ikon pelekat di sudut kiri bawah skrin.

 3. Cari ikon "+" di sebelah pelekat yang baru digunakan.

 4. Ketuk ikon dan skrin dengan pek pelekat baru akan muncul. Akan ada butang "Tambah" di sebelah masing-masing.

 5. Tatal pada pek pelekat dan tambahkan seberapa banyak yang anda suka. Sekiranya anda berubah fikiran dengan segera, atau anda memilih yang salah, cukup klik "Buang".

Terdapat cara lain untuk mencapai hasil yang sama. Bayangkan anda mendapat teks dari rakan anda dan anda melihat pelekat yang belum pernah anda lihat sebelumnya. Rakan anda berkongsi yang lain dari pek pelekat dan sekarang anda sangat menyukainya dan anda mahukan yang sama. Daripada mencarinya, ketik pelekat itu dan anda akan ditanya sama ada anda mahu menambah pek pelekat. Sahkan dan di sana anda pergi, pelekat dipasang.

Terdapat begitu banyak paket pelekat untuk dipilih di Telegram. Walaupun beberapa seperti gif kecil, yang lain hanyalah gambar kecil yang dipenuhi dengan emosi yang sangat spesifik yang mereka tampilkan.

Telegram

Cara lain untuk pergi

Anda juga boleh menggunakan ciri Telegram bot untuk memuat turun pek pelekat baru. Nampaknya banyak kerja, tetapi sebenarnya cukup cepat dan mudah. Sekiranya anda benar-benar menyukai pelekat dan tidak mencukupi, ada cara untuk mencari yang lain. Inilah yang perlu anda lakukan untuk mencari lebih banyak pelekat untuk Telegram menggunakan bot:

 1. Buka Telegram dan pergi ke Cari (kaca pembesar di sudut kanan atas).

 2. Ketik "@DownloadStickersBot" dan kemudian ketik.

 3. Tekan "Mula" (bahagian bawah skrin).

 4. Pilih "Tetapan" dari menu yang akan muncul di bahagian bawah layar.

 5. Bot akan meminta anda memilih format output pelekat. Anda boleh memilih jpeg sahaja, png, only, webp only, atau semua format.

 6. Sekiranya anda memilih "semua format" itu bermakna anda akan mendapat pek pelekat dalam format zip.

 7. Sekarang tambahkan pautan untuk pek pelekat yang ingin anda muat turun. Contoh: //t.me/addstickers/animals. Untuk contoh ini, saya menggunakan pek pelekat Dachshundlover.

 8. Bot akan memberitahu anda bahawa anda akan segera menerima fail zip yang mengandungi semua pelekat dalam pek tersebut.

 9. Apabila anda menerima fail zip, muat turun memori telefon anda dan ekstrak fail dari fail zip.

Saluran Pelekat Telegram

Mencari pelekat baru boleh menarik. Anda tidak pernah tahu apa rujukan budaya pop yang menyeronokkan yang telah berubah menjadi pelekat, atau bahkan tokoh atau artis sejarah. Kemungkinannya tidak berkesudahan. Tetapi anda mungkin tidak pasti di mana untuk mencari lebih banyak pelekat, walaupun anda tahu cara memuat turunnya.

Salah satu cara termudah adalah mencarinya di Saluran Pelekat Telegram. Yang harus anda lakukan ialah mencari "Stiker Saluran" dan apabila anda melihat pelekat kucing dengan cermin mata hitam, pilih saja. Anda boleh menyertai saluran jika anda mahu, atau hanya melihat-lihat untuk mencari pelekat.

Kadang kala anda akan menemui pelekat, anda hanya boleh mengetuk dan menambahkan pek pelekat penuh, pada masa lain anda hanya boleh menyalin pautan dan kemudian kembali ke Bot yang Dimuatkan Pelekat dan dapatkan pelekat yang anda mahukan.

Pelekat Yang Tidak Pernah Cukup

Sekiranya pelekat membantu anda mengekspresikan diri dengan lebih baik, anda bernasib baik, Telegram memahami anda. Dan walaupun mereka berada di sana hanya untuk menjadikan perbualan lebih menyenangkan dan interaktif, mereka tetap memberikan perkhidmatan. Walaupun urutan pelekat dapat menyampaikan mesej yang jelas, bukan idea yang bagus untuk membiarkan mereka bercakap untuk anda secara eksklusif. Walau bagaimanapun, mudah untuk mencari lebih banyak dan menambahkannya adalah proses mudah yang memerlukan hanya beberapa ketukan di skrin.

Beritahu kami bagaimana perasaan anda mengenai pelekat Telegram di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found