Cara Memberitahu Siapa Yang Mengeluarkan Anda Dari GroupMe

Apa yang berlaku sekiranya seseorang mengeluarkan anda dari GroupMe? Adakah anda mendapat pemberitahuan? Adakah anda masih dapat melihat sembang? Ini adalah soalan yang mungkin anda tanyakan pada diri anda sekiranya anda pengguna GroupMe.

Cara Memberitahu Siapa Yang Mengeluarkan Anda Dari GroupMe

Dalam artikel ini, kami akan memberikan jawapan kepada semua perkara di atas dan selainnya.

Adakah Anda Diberitahu jika Seseorang Mengeluarkan Anda Dari Sembang GroupMe?

Katakan anda telah menjadi ahli kumpulan GroupMe tertentu selama beberapa waktu. Tetapi anda bertengkar dengan ahli lain dan mereka mengeluarkan anda dari kumpulan. Adakah anda akan menerima pemberitahuan?

Malangnya, apabila satu ahli kumpulan menghapus ahli lain, individu ini tidak mendapat sebarang pemberitahuan. Sembang kumpulan tidak akan ada dalam senarai mereka, dan mereka tidak dapat melihat mesej sebelumnya atau semasa dalam kumpulan itu.

Bolehkah Pengguna Melihat Siapa Yang Mengeluarkannya Dari Kumpulan?

Kami telah mengesahkan bahawa GroupMe tidak memberitahu penggunanya ketika mereka telah dikeluarkan dari kumpulan. Tetapi adakah, sekurang-kurangnya, memberitahu mereka tentang orang yang melakukannya? Tidak cukup. Sekiranya anda mengesyaki seseorang secara khusus, tidak ada cara untuk mengesahkan jika orang itu menghapuskan anda dari kumpulan. Walaupun ini nampaknya mengecewakan, itu adalah dasar yang digunakan oleh sistem pesanan lain.

Bagaimana Anda Mengeluarkan Seseorang Dari GroupMe?

Kadang-kadang, ahli kumpulan mungkin tidak mematuhi peraturan pemesejan standard. Mereka mungkin membuli anggota lain dan menimbulkan hujah. Pada masa lain, orang-orang ini mungkin tidak lagi mahu menjadi sebahagian daripada kumpulan itu. Apa pun alasannya, pengguna GroupMe harus tahu cara membuang seseorang dari GroupMe. Sekiranya anda salah seorang dari mereka, ikuti langkah-langkah di bawah:

 1. Lancarkan GroupMe.

 2. Cari sembang dari mana anda mahu mengalih keluar individu tersebut.

 3. Klik pada avatar kumpulan.

 4. Ketik "Ahli."

 5. Pilih orang yang akan dialih keluar.

 6. Sahkan bahawa anda mahu menghapusnya.

Anda juga boleh mengeluarkan beberapa ahli dari kumpulan yang sama:

 1. Setelah dalam sembang kumpulan, cari tiga titik.

 2. Ketik "Alih keluar ahli."

 3. Periksa orang untuk membuang.

 4. Sahkan bahawa anda ingin menghapusnya dari sembang kumpulan.

Who-Removed-You-From-Groupme-cara-untuk

Bagaimana untuk Menyekat Seseorang di GroupMe?

Sekiranya ahli GroupMe hanya mengganggu anda, ada cara untuk menyekat orang ini tanpa mengeluarkannya dari kumpulan:

 1. Lancarkan GroupMe.

 2. Log masuk jika anda belum log masuk.
 3. Ketik tiga garis menegak.

 4. Menu akan dibuka dengan pelbagai pilihan. Pilih "Kenalan".

 5. Klik pada ahli yang ingin anda sekat.

 6. Pilih "Sekat Kenalan."

 7. Sahkan bahawa anda mahu menyekat orang tersebut.

Setelah anda menyekat kenalan ini, mereka tidak akan dapat mengganggu anda melalui mesej peribadi. Tetapi ingat bahawa melakukan ini tidak akan mengeluarkan mereka dari kumpulan. Selain itu, mereka masih boleh menghantar mesej ke kumpulan itu.

Ketahui Lebih Lanjut Mengenai Fungsi GroupMe

Ahli GroupMe kadang-kadang dapat menghadapi masalah dengan kenalan lain. Sekiranya demikian, mereka mungkin memilih untuk menyekat atau membuangnya dari kumpulan itu sama sekali. Dalam kedua kes tersebut, orang yang dimaksud tidak akan mendapat pemberitahuan. Selain itu, mereka tidak akan mengetahui siapa yang menyekat atau menghapusnya. Walaupun ini mungkin mengecewakan sesetengah pihak, ini adalah dasar umum GroupMe dan platform lain yang serupa.

Adakah anda pernah menghadapi masalah dengan ahli GroupMe yang lain? Adakah anda mengesyaki seseorang telah mengeluarkan anda dari kumpulan itu? Kongsi pengalaman anda di bahagian komen di bawah.

Recent Posts