Cara Menonton CS: Sorotan GO

Sekiranya anda pernah bermain permainan penembak berbilang pemain, anda mungkin tahu apa itu sorotan. Apabila anda mati dalam permainan, anda melihat tayangan ulang video dari perspektif lain. Apabila permainan tamat, pemain dapat melihat sorotan keseluruhan terbaik.

Cara Menonton CS: Sorotan GO

Dalam CS: GO, penampil demo yang popular membolehkan pengguna menonton sorotan yang disebutkan di atas. Ini penting kerana dapat membantu anda memperbaiki strategi dan menentukan kesalahan. Jadi, bagaimana anda dapat menonton sorotan CS: GO anda?

Cara Menonton Sorotan

Untuk menonton sorotan CS: GO, arahkan ke menu mula CS: GO. Di bahagian atas skrin, anda akan melihat beberapa tab. Pilih Tonton tab. Di sini, anda akan melihat senarai permainan, pencapaian, dan memeriksa papan skor terkini dan popular. Untuk menavigasi ke pertandingan anda, baiklah, pergi ke tab yang dipanggil Padanan Anda.

Skrin baru akan dibuka, menyenaraikannya. Di skrin, anda akan melihat dua pilihan "sorotan": Tonton Sorotan Rendah Anda dan Tonton Sorotan Anda. Jelas, mengakses sorotan / sorotan dalam pertandingan semudah memilih salah satu daripada dua pilihan. Tetapi apa maksudnya, sebenarnya?

Nah, sorotan adalah beberapa saat terbaik anda dalam pertandingan. Ini termasuk pembunuhan secara keseluruhan, bom yang ditanam / dinodai, membantu, dan sebagainya. Walau bagaimanapun, ada perkara pelik mengenai sorotan - ini juga menunjukkan keadaan di mana anda membunuh diri sendiri atau rakan sepasukan anda sendiri.

tonton sorotan csgo

Sekiranya Anda Menonton Sorotan atau Sorotan Rendah

Oleh itu, sorotan atau lampu sorot - yang manakah pilihan yang lebih baik? Adakah mereka pilihan yang baik untuk bermula? Nah, jawapan untuk soalan pertama agak rumit. Jawapan untuk jenis jawapan kedua adalah yang pertama, tetapi tidak sepenuhnya - ya, sorotan dan sorotan kedua-duanya adalah pilihan yang bagus.

Dengan sorotan, anda akan dapat melihat pembunuhan anda, tetapi juga saat-saat terkenal. Ini dipaparkan dari perspektif anda, yang berguna sehingga tahap tertentu.

sorotan csgo

Sekarang, cahaya rendah adalah saat-saat anda mati oleh tangan orang lain. Dalam kebanyakan kes, ini adalah killcams dari perspektif ahli pasukan lawan. Ini sangat berguna kerana anda dapat melihat kematian anda dari sudut pandangan yang berbeza - pembunuh anda. Seperti yang kami katakan, anda dapat belajar banyak cara ini, baik mengenai kesalahan anda, dan bagaimana permainan anda muncul dari perspektif pemain lawan.

Walaupun begitu, lampu sorot juga memperlihatkan momen api rakan sepasukan anda (ketika mereka membunuh anda), yang mungkin kelihatan tidak berguna. Namun, masih ada saat di mana anda dapat melihat permainan anda melalui pandangan pemain lain, yang boleh menjadi pengalaman yang menguntungkan.

Cara Menonton Ulangan (Mod Demo)

Di layar yang sama dengan yang pernah Anda kunjungi sebelumnya (pertandingan anda), anda akan dapat menonton semula semua putaran yang anda mainkan baru-baru ini.

Di senarai menegak di sebelah kiri, anda akan melihat pertandingan yang anda sertai baru-baru ini. Klik dua kali pada mana-mana perlawanan ini dan skrin utama akan memaparkan perincian yang berkaitan dengannya. Di bahagian bawah skrin, anda akan melihat garis mendatar, yang menunjukkan pusingan. Ini penting kerana anda akan melihat pusingan di mana anda berprestasi dengan baik dan pusingan di mana anda meninggal dunia.

Menonton semula permainan tertentu boleh menjadi alat yang berharga - anda boleh memilih perkara yang anda lakukan dengan betul dan salah, serta menonton apa yang dilakukan oleh pemain lain. Untuk memulakan ulangan bulat, klik pusingan mana pun dari senarai mendatar.

Anda akan dapat membezakan pusingan dengan tengkorak merah / kelabu, yang menunjukkan sama ada anda mati dalam pusingan, membunuh musuh atau musuh, atau kedua-duanya.

Cukup klik babak yang anda mahu tonton semula, dan ia akan bermula, memaparkan semuanya dari perspektif anda.

Sekiranya anda tidak mahu menonton keseluruhan babak, anda boleh meneruskan perkara dengan pantas. Menggunakan Shift + F2 arahan untuk memunculkan menu dan menggunakan perintah x2 atau x4. Perintah 1/4 dan 1/2 membolehkan anda memperlahankan putaran semula. Perintah perlahan sangat berkesan jika anda ingin memasuki sudut permainan CS: GO.

Perkara Terbaik Mengenai Mod Demo

Walaupun fungsi mundur dan maju cepat sangat berguna, terdapat lebih banyak arahan yang dapat sangat membantu ketika berusaha memperbaiki diri sebagai pemain CS: GO. Dalam mod Demo, anda sebenarnya dapat melihat permainan dari perspektif pemain yang berbeza. Menggunakan Klik Kiri pada tetikus anda untuk beralih ke pemain seterusnya dan Klik kanan untuk kembali ke yang sebelumnya. Ini akan berubah melalui pemain dalam pasukan anda, dan juga melalui pemain dalam pasukan lawan.

Satu lagi ciri menarik ialah dapat beralih antara orang pertama dan ketiga. Ini dapat memberikan sudut pandangan yang jauh lebih baik. Menggunakan Roda Tatal untuk bertukar antara keduanya. Terdapat pilihan ketiga dengan roda tatal: mod kamera percuma.

Namun, perlu diingat bahawa kamera percuma sepadan dengan kelajuan ulangan keseluruhan - jika anda mengembalikan semula ulangan, kamera akan berjalan lebih cepat. Sekiranya anda melambatkannya, ia akan menjadi lebih perlahan. Sekiranya anda menghentikan replay, anda tidak akan dapat bergerak sama sekali. Ini adalah kelemahan yang semestinya dapat dikurangkan - mempunyai kamera percuma yang dapat berfungsi secara bebas dari kelajuan pemain akan sangat berguna.

Sorotan dan Main Semula

Walaupun sorotan / sorotan CS: GO sangat berguna untuk membantu meningkatkan kemahiran anda secara keseluruhan, ia adalah permainan semula (mod Demo) di mana anda benar-benar dapat memperoleh keuntungan. Walaupun terdapat beberapa kekurangan dengan mod ini, ia tetap menjadi alat yang sangat berguna dalam gudang pembelajaran CS: GO anda.

Adakah kami membantu anda mencari apa yang anda cari? Adakah anda sudah memikirkan untuk memanfaatkan sepenuhnya sorotan / lampu sorot dan main semula? Sudah semestinya cara pintar untuk pergi. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan tambahan, sila tekan bahagian komen di bawah dan buang. Komuniti kami sentiasa gembira dapat membantu.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found