Bagaimana Mendapatkan Permata di Smite

Menggunakan estetika untuk menjadikan tuhan anda kelihatan hebat dan keren adalah penanda aras Smite. Anda boleh menonjol dari keramaian dengan kulit yang kelihatan hebat menjadikan watak yang anda gemari kelihatan hebat dan menyeronokkan. Tetapi jika anda ingin membuat perubahan visual pada watak anda di Smite, anda perlu mempunyai banyak Permata.

Bagaimana Mendapatkan Permata di Smite

Teruskan membaca untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Permata di Smite, termasuk strategi terbaik untuk mendapatkan Permata tanpa membuka dompet anda.

Apakah Permata di Smite?

Permata adalah mata wang utama di Smite, dengan mana anda dapat membeli faedah tambahan. Faedah ini dapat digunakan untuk menjadikan watak anda kelihatan menakjubkan dengan menambahkan faktor visual wow. Anda juga boleh membeli tambahan. Itu mungkin tidak memberikan kuasa tambahan kepada tuhan, bangsawan, atau sidekick anda, tetapi itu pasti akan menjadikan watak anda kelihatan lebih keren.

Cara Memperoleh Permata Percuma & Cepat

Sebilangan besar pemain mahu watak permainan mereka kelihatan terbaik. Sekiranya anda termasuk dalam kategori itu, anda perlu memiliki Permata untuk membeli kulit watak. Inilah cara mendapatkan Permata di Smite dengan pantas dan percuma:

Log Masuk Harian

Log masuk ke permainan adalah kaedah termudah untuk mendapatkan Smite Gems dengan pantas dan percuma. Yang perlu anda lakukan ialah log masuk ke akaun dalam talian Smite anda setiap hari. Anda bukan sahaja dapat memperoleh Permata menggunakan kaedah ini, tetapi anda juga menerima Nikmat. Nikmat ini dapat digunakan selama permainan untuk membantu meningkatkan kemampuan menyerang dan kekuatan ilahi Anda.

Berikut adalah gambaran keseluruhan tujuh ganjaran masuk pertama:

 • Hari 1 - 75 Nikmat
 • Hari 2 - 125 Favor
 • Hari 3 - 250 Favor
 • Hari 4 - 350 Favor
 • Hari 5 - 450 Nikmat
 • Hari 6 - 15 Permata
 • Hari 7 - 35 Permata

Perlu diingat bahawa ganjaran ini terkumpul, sehingga hadiah tidak akan hilang setelah anda menutup Smite. Log keluar dari akaun Smite anda juga tidak memberi kesan kepada ganjaran masuk harian.

Penyertaan Acara Terhad

Terdapat banyak acara di Smite yang memberi ganjaran kepada Permata sebagai pertukaran untuk penyertaan. Terdapat juga pencarian sampingan di mana anda mungkin akan menerima Permata untuk berjaya diselesaikan. Sebilangan pencarian lebih kecil dan tidak memerlukan banyak masa untuk diselesaikan, sementara beberapa pencarian lebih panjang dan biasanya menawarkan lebih banyak Permata - menyelesaikan kedua-dua pencarian pendek dan panjang dapat membantu membangun dengan cepat bekalan Permata percuma.

Awasi acara yang tersedia untuk disertainya. Mereka muncul di laman utama Smite. Bersama dengan senarai semua acara terbuka, anda juga akan melihat Permata dihargai kerana penyertaan dalam setiap acara. Pastikan untuk memeriksa halaman ini secara berkala, terutama pada hujung minggu, cuti dan perayaan.

Acara khas menawarkan lebih banyak Permata daripada pencarian sampingan biasa. Kadang-kadang, acara khas akan mempunyai objektif pilihan, yang, apabila selesai, akan menghasilkan Permata bonus. Penyertaan acara terhad terdapat dalam varieti percuma dan berbayar, bergantung pada ukuran acara.

Kejohanan

Kejohanan juga merupakan sumber Permata yang baik jika anda ingin mendapat markah besar. Kejohanan biasanya dimainkan oleh beberapa pemain lain yang bertanding untuk mendapatkan hadiah tertinggi. Ingatlah bahawa koordinasi sangat penting dalam mana-mana pertandingan pasukan, jadi tetap terbuka garis komunikasi tersebut.

Kejohanan dapat menghasilkan Permata pukal setelah selesai: semakin baik kedudukan anda, semakin tinggi peluang anda untuk mendapatkan Permata sebagai hadiah.

Kejohanan juga dapat memberikan ganjaran wang yang sangat tinggi. Hadiah kumpulan untuk Smite World Championship 2021 adalah $ 600,000. Oleh itu, jika anda adalah pemain Smite yang luar biasa, anda boleh mengambil sepotong pai dan juga mendapat banyak Permata sebagai ganti.

Cara Membeli Permata

Maklum, menunggu sepanjang hari untuk mendapatkan ganjaran masuk harian di Smite agak lama dan sukar. Ramai pemain tidak mempunyai masa atau kesabaran untuk menunggu. Anda juga tidak semestinya perlu mengambil bahagian dalam acara dan kejohanan kerana ada cara lain untuk mendapatkan Permata di Smite. Anda boleh membeli Permata Smite secara langsung menggunakan wang dunia nyata di kedai dalam permainan.

Terdapat tujuh kumpulan Permata dari mana anda boleh memilih untuk membeli Permata secara langsung. Ini adalah:

 • 200 Permata dengan harga $ 4.99
 • 400 Permata dengan harga $ 7,99
 • 800 Permata dengan harga $ 14,99
 • 1,500 Permata dengan harga $ 24,99
 • 2,500 Permata dengan harga $ 34,99
 • 3,500 Permata dengan harga $ 49,99
 • 8.000 Permata dengan harga $ 99.99

Anda juga boleh mendapat potongan harga hingga 30% di kedai Permata dan membeli Permata yang sama dengan harga yang lebih rendah dari semasa ke semasa. Periksa harga semasa penjualan festival seperti pada Krismas, Paskah, Jualan Musim Panas, dan Jualan Musim Sejuk untuk tawaran ini.

Jadilah Tuhan yang Tampan yang Menggoda Dengan Kemarahan

Kadang-kadang kelihatan berkuasa sama pentingnya dengan kuat. Sesuaikan watak Smite anda dengan memilih estetika, kulit, dan penampilan yang berbeza sebagai ganti Permata. Cukup menonjol dari yang lain dan tinggalkan tanda dan identiti asal anda.

Berapa kerap anda membeli Permata di Smite? Kulit dan estetika apa yang anda gunakan untuk watak anda? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found