Cara Berhenti Melanggan Majalah di Amazon Kindle

Melanggan majalah dan tidak lagi menginginkannya? Mencuba percubaan percuma dan tidak mahu membayar langganan biasa? Berikut adalah cara berhenti berlangganan majalah di Amazon Kindle.

Cara Berhenti Melanggan Majalah di Amazon Kindle

Tidak pernah memakan kandungan lebih mudah daripada ketika Kindle tiba. Sudah tentu pembaca e-book sudah lama tetapi Kindle membawa infrastruktur serba lengkap yang bukan sahaja membolehkan anda membaca pada peranti tetapi juga menyediakan bahan untuk anda baca. Ini adalah karya genius dari Amazon untuk merangkumi keseluruhan ekosistem bersama dengan peranti itu sendiri.

Keupayaan untuk melanggan majalah, surat khabar dan majalah adalah bahagian terbaik dari Kindle. Ini membolehkan anda berehat sebentar dari buku dan membaca sedikit bacaan ringan atau sesuatu yang anda dapat dengan mudah mengambil dan meletakkannya. Untuk majalah, ia menawarkan garis hidup dari cetakan yang dapat membantu mereka terus berniaga kerana kita beralih ke kandungan digital di atas kertas.

Berhenti melanggan majalah di Amazon Kindle

Sekiranya anda tidak lagi mahukan langganan majalah, agak mudah membatalkannya dalam ekosistem Kindle.

  1. Navigasi ke Pengurus Langganan Majalah Amazon.
  2. Pilih majalah yang tidak mahu anda terima lagi.
  3. Pilih Batalkan langganan dan sahkan.

Anda juga boleh membatalkan majalah dari bahagian Kandungan dan Peranti di laman web Amazon.

  1. Navigasi untuk Mengurus Kandungan dan Peranti Anda.
  2. Pilih majalah yang ingin anda batalkan.
  3. Pilih Tindakan dan kemudian Batal.
  4. Ikuti wizard dan sahkan pembatalan.

Sebilangan penerbit boleh mengembalikan wang anda untuk majalah yang belum dihantar, yang lain tidak akan. Sebaliknya, mereka akan menyerahkan majalah tersebut untuk baki tempoh langganan berbayar dan kemudian berhenti sehingga anda melanggan lagi. Anda harus diberitahu yang mana merupakan sebahagian daripada proses pembatalan.

Cara mendapatkan majalah di Kindle anda tanpa melanggannya

Anda tidak perlu mempunyai langganan untuk setiap majalah yang anda baca untuk dapat membacanya secara sah. Terdapat cara lain jika anda tahu caranya.

Percuma Amazon

Amazon sering menawarkan akses percuma ke kandungannya dan bahkan ada buku Kindle yang memberitahu anda bagaimana dan di mana untuk mengaksesnya. Disebut Kindle Buffet, ia adalah eBook percuma untuk Kindle yang memandu anda mencari dan memuat turun kandungan percuma lain untuk Kindle. Layak dilihat.

Amazon Prime

Sekiranya anda sudah menjadi pelanggan Amazon Prime, tidak perlu membayar tambahan untuk langganan majalah. Sebagai ahli Perdana, anda mendapat akses ke majalah dan juga buku. Walaupun tawaran itu tidak termasuk setiap majalah di luar sana, tawaran itu merangkumi banyak yang popular. Sekiranya anda menggunakan Prime, anda harus memeriksa apakah majalah pilihan anda adalah sebahagian daripada program sebelum membayar tambahan.

Amazon Tidak terhad

Sekiranya anda membaca lebih jauh dengan Amazon Unlimited, anda juga mendapat majalah. Beberapa majalah dengan nama besar seperti GQ dan National Geographic adalah sebahagian daripada program ini bersama dengan ratusan tajuk lain. Walaupun nilai Amazon Unlimited sedang diperdebatkan, ia mungkin bernilai tambahan $ 10 jika termasuk majalah yang biasanya anda langgani. Pastikan untuk melihat majalah apa yang disertakan dan yang tidak sebelum membayar langganan yang berasingan.

Berkaliber

Caliber adalah pembaca eBook yang berpengalaman yang juga menawarkan akses percuma ke majalah. Caliber adalah aplikasi yang boleh dimuat turun yang tersedia di seluruh sistem operasi yang menyediakan pembaca e-book yang ringan dan boleh dipercayai. Ia juga boleh memuat turun surat khabar dan e-book percuma setelah disediakan. Pilihan untuk mengakses majalah percuma adalah di bawah 'Fetch News'. Pelbagai dan jumlah freebies berubah setiap masa untuk memeriksanya dengan kerap untuk memperbaiki majalah anda.

Perpustakaan tempatan anda

Adakah anda tahu perpustakaan juga menawarkan eBook dan majalah? Anda mungkin memerlukan pembaca majalah seperti Zinio tetapi perpustakaan anda akan memberitahu anda apa yang anda perlukan. Anda boleh melakukannya dengan cara lama dan mengunjungi perpustakaan dan bertanya kepada seseorang atau cara baru dengan melayari laman web perpustakaan anda dan mencari pinjaman digital atau eBuku. Peraturan pinjaman yang sama berlaku, anda mendapatkan kandungan untuk jangka masa yang tetap sebelum mengembalikannya tetapi semuanya percuma.

Laman web Freebie

Terdapat puluhan laman web yang menawarkan akses percuma ke ini atau itu tetapi hanya sedikit dari mereka yang sah. Salah satu yang kelihatan sah adalah Hunt4Freebies. Saya tidak menggunakannya secara peribadi tetapi telah mendengar perkara baik mengenainya. Terutamanya bahawa ia tidak memuat turun perisian hasad atau perkara yang tidak anda mahukan. Selain itu, ia menawarkan eBook dan majalah percuma untuk Kindle. Tidak boleh mengatakan lebih adil dari itu.

Ada cara lain untuk memuat turun majalah Kindle percuma secara sah? Beritahu kami tentang mereka di bawah jika anda melakukannya!

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found