Sling TV Terus Keluar Saya - Apa yang Perlu Dilakukan

Sling TV telah lama lebih lama daripada kebanyakan perkhidmatan penstriman. Tetapi seperti mana-mana perkhidmatan, ia masih terdedah kepada kesilapan dan gangguan.

Sling TV Terus Keluar Saya - Apa yang Perlu Dilakukan

Sebagai contoh, bagaimana jika aplikasi Sling TV terus mengeluarkan anda semasa anda cuba menonton TV? Itu boleh menjadi sangat mengecewakan. Dalam artikel ini, kami akan membahas sebab-sebab mengapa ini berlaku dan menawarkan beberapa kemungkinan penyelesaian untuk masalah tersebut.

Kenapa ini terjadi?

Reaksi semula jadi adalah untuk bertanya mengapa Sling mengeluarkan anda. Apa yang mungkin salah dan masalahnya akan dapat diselesaikan. Nampaknya, kemas kini Sling terkini menyebabkan beberapa masalah dengan log keluar secara tiba-tiba, terutamanya dengan aplikasi Apple TV Sling.

Apabila ini berlaku, sebenarnya tidak banyak yang boleh anda lakukan. Masalah ini mungkin telah dilaporkan kepada Sling berkali-kali. Dan selalunya, yang boleh anda lakukan ialah menunggu penyelesaian. Walau bagaimanapun, anda masih boleh mengambil beberapa langkah untuk memastikan bahawa masalahnya tidak selesai.

Sling

Log Keluar dari Semua Peranti

Masalah dengan keluar dari akaun Sling anda mungkin menjadi masalah sistem. Tetapi ia juga boleh menjadi pelanggaran keselamatan. Seseorang boleh cuba log masuk ke akaun Sling anda tanpa kebenaran.

Sekiranya anda yakin bahawa demikian, lebih baik log keluar dari semua peranti. Dan kerana anda boleh menyambungkan seberapa banyak peranti yang anda mahu ke akaun Sling anda, log keluar dari setiap manual boleh menjadi proses yang panjang. Itulah sebabnya Sling mempunyai pilihan untuk mengeluarkan anda dari semua peranti anda pada masa yang sama.

Tetapi sebelum anda melalui proses tersebut, pastikan anda menukar kata laluan anda terlebih dahulu. Inilah cara anda melakukannya:

 1. Pergi ke laman web TV Sling.
 2. Pilih "Akaun Saya" dan kemudian "Maklumat Peribadi".
 3. Pilih "Tukar Kata Laluan".
 4. Masukkan kata laluan baru anda dua kali dan kemudian pilih "Ubah Kata Laluan" sekali lagi.

Setelah menukar kata laluan, sudah tiba masanya untuk log keluar dari semua peranti Sling anda. Ikuti sahaja langkah berikut:

 1. Pergi ke halaman "Akaun Saya" sekali lagi.
 2. Pilih "Maklumat Peribadi".
 3. Pilih "Sejarah Peranti".
 4. Akhirnya, pilih "Logout semua peranti".

Anda akan diarahkan ke halaman akaun anda. Di bahagian atas skrin, anda akan melihat mesej yang memberitahu anda bahawa anda telah log keluar dari semua peranti anda. Ini mungkin tidak seketika dan memerlukan masa sehingga 10 minit untuk diselesaikan.

Sling Mengeluarkan Saya

Penyelesaian lain untuk dicuba

Salah satu kelebihan Sling TV adalah bahawa ia disokong oleh kebanyakan peranti dan penyemak imbas. Dalam kes aplikasi Sling TV iOS dan Android, selalu bijak untuk memperbaruinya secara berkala.

Sekiranya anda terlepas satu atau dua masalah bug, anda boleh mula mengalami masalah seperti log keluar dan kerosakan yang tidak dijangka. Lihat Play Store dan App Store untuk melihat apakah ada kemas kini yang tersedia. Sekiranya pemain streaming pilihan anda adalah Roku atau Fire TV Stick, anda boleh mencuba membuang saluran Sling.

Selepas anda memadam Sling, mulakan semula peranti dan TV anda dan muat turun saluran Sling sekali lagi. Dalam banyak kes, penyelesaian ini menyelesaikan banyak masalah, termasuk pembuangan berterusan.

Sekiranya anda menggunakan penyemak imbas web di komputer anda, pastikan juga penyemak imbasnya dikemas kini. Dan tidak ada salahnya membersihkan cache juga. Kadang-kadang fail cache yang rosak akan menyebabkan semua jenis masalah semasa streaming.

Ralat 6-402

Kadang-kadang, bukannya Sling logging, anda pergi, ia akan memaparkan mesej ralat ini. Apakah maksudnya? Mungkin ada beberapa perkara, tetapi selalunya, ini bermaksud bahawa anda telah mencoba mengakses kandungan yang telah habis masa berlakunya.

Atau bahawa ia dipadamkan atau tidak lagi tersedia. Ini juga bermaksud bahawa perkhidmatan lokasi anda tidak diaktifkan pada telefon pintar atau tablet anda. Untuk memastikannya, inilah yang perlu anda lakukan:

Untuk peranti iOS:

 1. Pergi ke peranti mudah alih anda, Tetapan.
 2. Pilih "Privasi".
 3. Pilih "Perkhidmatan Lokasi" dan kemudian "Sling TV".
 4. Tandai kotak "Semasa Menggunakan Aplikasi".

Untuk peranti Android:

 1. Pergi ke Tetapan peranti anda.
 2. Pilih "Lokasi".
 3. Pilih "Pelaporan Lokasi Google" dan kemudian "Pelaporan Lokasi".
 4. Hidupkan suis.

Sling Terus Log Keluar

Tetap Log Masuk dan Nikmati TV Sling

Apabila mengalami masalah seperti itu, kadang-kadang kita hanya perlu menunggu dan berharap untuk penambahbaikan yang cepat. Pada masa lain, ada beberapa perkara yang perlu dilakukan.

Penyelesaian terbaik anda berkisar mengenai pengurusan aplikasi Sling, sama ada di Roku, Apple TV, atau peranti mudah alih. Sekiranya anda mengesyaki seseorang cuba masuk ke akaun anda, pastikan anda log keluar dari semua peranti.

Adakah Sling pernah mengeluarkan anda sebelum ini? Adakah anda dapat menyelesaikan masalahnya? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found