Cara Melihat Ring Ring di Komputer

Sekiranya anda memutuskan untuk meningkatkan keselamatan rumah anda dan menjadikan anda Ring Doorbell, ada banyak yang perlu anda pelajari. Ring Doorbell mempunyai banyak kegunaan dan sangat praktikal, walaupun memerlukan sedikit masa untuk menggunakannya. Tahukah anda bahawa anda boleh melihat Ring Doorbell di hampir semua komputer?

Cara Melihat Ring Ring di Komputer

Sebenarnya, anda dapat melihatnya di semua peranti Android, Mac, Windows, dan iOS. Pautan muat turun akan ditambahkan lebih lanjut dalam artikel untuk menyelamatkan anda dari masalah mencari mereka dalam talian. Baca terus dan ketahui cara melihat aliran video Ring Doorbell menggunakan komputer anda.

Bermula

Pertama sekali, anda perlu memuat turun aplikasi Ring yang sesuai untuk peranti anda. Cukup klik pautan untuk memuat turun aplikasi Ring untuk peranti iOS, peranti Mac, peranti Android, dan peranti Windows. Walaupun semestinya cukup jelas, aplikasi Mac dan Windows terutama dibuat untuk komputer desktop atau komputer riba. Aplikasi Android dan iOS adalah untuk tablet dan telefon pintar.

Aplikasi Ring sepenuhnya percuma di semua platform. Sudah tentu, anda perlu memasang peranti Ring Doorbell anda secara manual dan menyambungkannya ke aplikasi untuk dapat menonton suapan video di komputer anda. Setelah memasang Ring Doorbell anda secara fizikal dan komputer anda, teruskan ke tutorial menonton.

Sebelum meneruskan, berikut petua keselamatan tambahan. Oleh kerana anda akan menggunakan Wi-Fi untuk menyambungkan Ring Doorbell anda ke aplikasi, disarankan untuk mempunyai rangkaian yang terpisah hanya untuk itu. Rangkaian rumah ada untuk telefon, tablet, komputer anda, dan sangat penting untuk memastikannya tetap selamat. Ini akan menambahkan lapisan keselamatan yang lain, sekiranya seseorang melanggar salah satu rangkaian.

Cara Melihat Bel Ring Anda Menggunakan Komputer

Melihat rakaman video Ring Doorbell di PC anda selalunya merupakan penyelesaian yang lebih baik daripada menggunakan telefon pintar atau tablet anda. Sekiranya anda banyak menggunakan komputer atau bermain permainan, anda cenderung melihat dan mendengar amaran dari aplikasi Ring di komputer anda.

Sekiranya anda sering menggunakan fon kepala, anda tidak akan dapat mendengar telefon anda, tidak kira seberapa keras. Inilah cara anda dapat melihat Ring Doorbell di komputer anda:

  1. Pastikan anda telah memuat turun aplikasi yang sesuai dan kemas kini dari kedai aplikasi atau laman web rasmi.
  2. Buka aplikasi di komputer anda.

  3. Log masuk dengan kelayakan anda.
  4. Tutup aplikasinya. Ini akan mengurangkannya dan tetap aktif di latar belakang.

Dari sana, anda mempunyai dua pilihan. Anda boleh menggunakan pemberitahuan untuk menonton Ring Doorbell, ini muncul apabila sesuatu berlaku - mis. seseorang berdering di pintu anda, atau sensor Ring Doorbell mengesan pergerakan.

Atau anda boleh menonton langsung siaran langsung dari Ring Doorbell anda untuk memantau keadaan dalam masa nyata. Mari kita bincangkan ciri-ciri ini secara berasingan dengan lebih terperinci.

Makluman Lingkaran Bel

Ring Doorbell akan memberi anda amaran automatik setiap kali ia mengambil pergerakan atau seseorang berdering di loceng pintu anda. Anda sebenarnya dapat menyesuaikan kepekaan peranti menggunakan menu Tetapan Gerak. Apa yang hebat dari amaran ini ialah mereka menghantar pemberitahuan tolak ke peranti pilihan anda.

Anda tidak boleh melewatkan pemberitahuan, kerana muncul di sudut kanan atas monitor anda. Ia berbunyi seperti "gerakan dikesan di halaman belakang rumah anda." Anda boleh memilih untuk mengabaikannya atau mengkliknya. Sebaik sahaja anda mengkliknya, anda akan mengakses suapan langsung Ring Doorbell. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya seseorang membunyikan loceng pintu anda.

Anda bukan sahaja dapat melihat apa yang sedang berlaku, tetapi anda juga boleh bercakap dengan pelawat anda menggunakan mikrofon yang terpasang di komputer anda. Anda juga boleh menggunakan alat dengar anda untuk berkomunikasi dengan mereka yang berada di luar pintu depan anda.

amaran gerakan

Suapan Langsung Bel Pintu

Anda boleh menonton suapan video langsung dari Ring Doorbell anda sesuka hati. Anda boleh mengecilkannya dan meletakkannya di sudut skrin komputer semasa anda memberi tumpuan kepada perkara lain. Namun, jika berlaku sesuatu, tetingkap video akan muncul di tengah-tengah skrin anda untuk mengemukakan masalah tersebut.

Anda boleh terus menghidupkan Ring Doorbell semasa anda mengharapkan tetamu atau penghantaran makanan. Dengan cara ini, anda dapat menjawab pintu sebaik sahaja tiba, yang akan menjimatkan masa dan jangkaan yang lebih rendah. Sesiapa yang telah menunggu pizza ketika mereka sedang lapar akan bersetuju bahawa perasaan jangkaan tidak menyenangkan.

Walaupun melihat Ring Doorbell anda secara langsung sangat bagus, ia memerlukan tol. Melakukan ini akan menghabiskan data dan bateri loceng pintu anda. Sekiranya anda mempunyai komputer lama, komputer juga akan memberi kesan yang besar terhadap prestasi komputer anda.

Sekiranya anda tidak keberatan mengecas bateri dengan kerap, dan anda mempunyai rancangan data tanpa had, maka anda boleh membiarkan siaran langsung kekal. Jika tidak, tidak dinasihatkan. Akhirnya, melihat suapan langsung Ring Doorbell juga boleh mengganggu dan menghalang kerja anda jika anda bekerja dari rumah.

siaran langsung

Awasi

Berhati-hati tidak pernah menjadi perkara buruk, terutamanya ketika anda melindungi kediaman anda. Ring Doorbell ada untuk menolong anda dengan video langsung dan pemberitahuan amaran ketika sesuatu bergerak di sekitar rumah anda atau ketika para tetamu tiba.

Adakah anda menggunakan aplikasi Ring di komputer anda untuk melihat Ring Doorbell anda? Tinggalkan komen kami di bawah.

Recent Posts