Cara Menghapus Akaun Ikan Banyak Anda

Terdapat Banyak Sebab mengapa anda mungkin mahu menghapus akaun Plenty of Fish (POF) anda. Sama ada anda akhirnya mendapat hasil yang sempurna, ingin berehat dari permainan temu janji, atau memutuskan untuk menggunakan salah satu laman web atau aplikasi kencan lain di luar sana, kami memahami mengapa anda mungkin mahu menutup akaun anda.

Cara Menghapus Akaun Ikan Banyak Anda

Bertentangan dengan Tinder, Banyak Ikan lebih memfokuskan pada keserasian daripada kaedah leret kiri kanan leret kanan untuk mencari rakan. Anda perlu mengisi beberapa halaman soalan mengenai diri anda (hobi, cita-cita, dan keluarga anda) sebelum anda dapat terus maju.

Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara menghapus akaun Banyak Ikan anda dan memberi anda beberapa petua lain juga!

Seperti kebanyakan platform, anda boleh memadam keseluruhan profil anda secara kekal atau menyembunyikannya dari pandangan. Dengan yang terakhir, orang tidak akan dapat menjumpai anda di laman web, yang mungkin merupakan penyelesaian yang sempurna jika anda mempunyai dua fikiran untuk memanggil masa di laman web sepenuhnya. Kami akan menunjukkan kepada anda cara melakukan kedua-duanya.

Pertama, inilah cara untuk menghapus akaun POF anda secara kekal.

Cara memadam akaun Banyak Ikan anda

Memadamkan akaun Plenty of Fish anda bermakna anda sudah bersedia untuk membiarkan semua perkara di profil anda kekal selamanya. Ini bermaksud semua sambungan, perbualan anda, dan bahkan foto anda sebelum ini akan dikeluarkan dari perkhidmatan temu janji.

Apabila anda sudah bersedia untuk mengucapkan 'selamat tinggal' kepada Banyak Ikan dan semua yang ditawarkannya, ikuti langkah berikut:

Lawati laman web ini. Log masuk ke laman web Plenty of Fish jika diminta.

Isi pilihan kemudian klik ‘Padamkan Akaun.’

Malangnya, versi aplikasi Plenty of Fish tidak memberi anda pilihan untuk menghapus akaun anda. Anda perlu menggunakan penyemak imbas web mudah alih seperti Chrome, Safari, atau Mozilla untuk melakukan ini pada peranti mudah alih. Tetapi, langkahnya sangat serupa.

Cara menyembunyikan profil Banyak Ikan anda

Sekiranya anda hanya mahu berehat dari berpacaran sebentar, tetapi fikir anda ingin kembali ke Banyak Ikan di kemudian hari, menyembunyikan profil anda mungkin merupakan pilihan terbaik.

Ini adalah pilihan yang tepat untuk sesiapa sahaja yang tidak bersedia untuk menghapus semua perkara secara kekal di akaun Plenty of Fish mereka. Mungkin anda menyimpan sedikit kenangan, atau anda ingin berehat sebentar, ikuti langkah berikut untuk menyembunyikan profil anda:

Navigasi ke //www.pof.com. Log masuk ke akaun Plenty of Fish anda. Klik ‘Sunting profil'Di bahagian atas halaman web.

Tatal ke bawah ke 'Keterlihatan Profil'Dan klik gelembung di sebelah'Sembunyikan Profil.’

Profil anda tidak akan muncul lagi dalam sebarang cadangan atau hasil carian. Sekiranya anda ingin menyembunyikan profil anda dan bila-bila masa, ikuti langkah yang sama untuk meletakkan diri anda kembali di pasaran.

Perlu disebutkan bahawa beberapa pengguna mengadu pilihan ini tidak ada, dan berdasarkan ujian kami, ini juga memberi kami masalah. Penyelesaiannya adalah menggunakan Mode Penyamaran untuk mengakses laman web Plenty of Fish.

Sekiranya atas sebab tertentu Banyak Ikan tidak bekerjasama, buka sesi penyemakan imbas peribadi dan masalahnya harus diselesaikan sendiri. Jika tidak, anda mungkin perlu menghubungi Pasukan Sokongan untuk mendapatkan bantuan lebih lanjut.

Ubah profil anda

Sekiranya anda ingin menghapus akaun POF anda kerana anda tidak bertemu dengan sesiapa, pertimbangkan untuk mengemas kini profil anda terlebih dahulu. Profil yang hebat dapat membawa lebih banyak sambungan dan oleh itu, lebih banyak tarikh.

Oleh kerana sifat keserasian Plenty of Fish, ada baiknya anda mengemas kini profil anda secara berkala agar sentiasa relevan dan menjadi tarikan bagi kumpulan orang baru.

Sudah tentu, ada beberapa perkara yang anda tidak mahu ubah seperti usia anda atau apa yang anda cari (perkahwinan, santai, dll.). Tetapi, anda boleh mengubah hobi, minat, gambar, dan maklumat lain. Banyak Ikan juga memberi anda banyak ruang untuk menulis Bio yang menarik dan bermaklumat.

Untuk mengemas kini profil anda, lakukan ini:

  1. Log masuk ke Banyak Ikan dan ketik ‘Profil’ di sudut kanan atas. Kemudian ketik ‘Edit Profil’.
  2. Tinjau senarai pilihan yang dikemas kini sesuka hati.
  3. Setelah selesai, klik ‘Simpan Perubahan’ di bahagian bawah.

Seperti yang anda lihat, kami tidak banyak memikirkan Pemula Perbualan kami tetapi itu tidak bermaksud anda tidak seharusnya. Jadilah kreatif dan tulen semasa menulis profil anda dan maklumat lain. Terdapat beribu-ribu orang di Banyak Ikan jadi anda pasti ingin menonjol. Juga, pastikan untuk tetap setia kepada diri sendiri (contohnya ketika mengisi apa yang anda cari dalam pasangan dan masa depan). Jika tidak, anda mungkin menemui perlawanan yang tidak akan berjaya dalam jangka masa panjang.

Soalan Lazim

Banyak Ikan, bersama dengan laman web temu janji lain, boleh menjadi rumit (seolah-olah temu janji belum cukup rumit) sebab itulah kami telah menambahkan lebih banyak jawapan untuk soalan anda di sini!

Bagaimana saya membatalkan langganan berbayar saya?

Seperti banyak laman web, anda boleh memilih untuk menaik taraf akaun anda dari profil standard ke profil yang memberi anda lebih banyak faedah dan meningkatkan kemungkinan anda mencari yang sesuai. Tetapi, jika anda merasakan bahawa anda tidak mendapat faedah, pembatalan itu mudah.

Kami menyukai pilihan ini kerana anda tidak perlu memadamkan akaun anda secara kekal. Anda hanya menukar langganan anda menjadi langganan yang tidak membebankan anda.

Untuk membatalkan langganan anda lakukan ini:

1. Pergi ke laman web ini dan log masuk.

2. Pada telefon anda, klik pada Halaman Akaun anda di sebelah kiri. Sekiranya anda menggunakan komputer, klik halaman 'Premium' di bahagian atas.

3. Pilih hiperpautan ‘Klik di sini untuk membiarkan peningkatan anda tamat’.

4. Sahkan bahawa anda ingin menghentikan langganan anda.

Apabila kitaran pengebilan diperbaharui, anda tidak akan dikenakan bayaran lagi untuk perkhidmatan tersebut.

Bolehkah saya mengaktifkan semula akaun yang dipadamkan?

Malangnya tidak. Apabila anda mengikuti langkah-langkah di atas untuk membuang akaun anda, tidak ada pilihan untuk mengaktifkannya semula. Namun, jika pasukan POF menghapus akaun anda kerana spam, atau pelanggaran garis panduan komuniti, anda boleh menghantar e-mel untuk melihat apakah mereka akan mengaktifkan semula akaun anda untuk anda.

Bagaimana saya boleh membatalkan akaun saya jika saya tidak dapat log masuk?

Ini adalah soalan yang agak biasa. Orang sering membuka akaun kemudian mengabaikannya untuk masa yang lama. Apabila anda akhirnya memutuskan untuk membatalkan akaun, anda mungkin lupa maklumat log masuk. Sudah tentu, jika anda ingat alamat e-mel atau nama pengguna anda, anda boleh memilih pautan ‘Lupa Kata Laluan’ dari halaman log masuk.

Perlu diingat, anda boleh membuka pelanggan e-mel anda dan mencari 'Banyak Ikan' menggunakan bar carian. Semasa pertama kali mendaftar untuk perkhidmatan, anda akan menerima e-mel pengesahan. Periksa alamat yang dikirimkan dan gunakan alamat e-mel tersebut untuk memulihkan akaun anda sehingga anda dapat membatalkannya.

Tetapi, jika anda lupa dua butiran tersebut, anda mungkin perlu menghubungi sokongan POF.

Bolehkah seseorang mencari saya dengan mencari nama pengguna saya?

Bertentangan dengan kepercayaan popular, ya. Pengguna lain dapat mencari akaun anda dengan mencari nama pengguna anda. Tetapi, ini hanya tersedia untuk akaun berbayar. Sekiranya anda mempunyai langganan berbayar aktif dengan POF, bar carian akan muncul. Dari sini, anda boleh mencari pengguna lain di platform.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found