Cara Menonton Saluran Hallmark Tanpa Kabel

Siapa yang belum pernah mendengar tentang Hallmark Channel yang terkenal? Filem Krismas yang menggembirakan mereka sangat sesuai untuk malam Disember yang dihabiskan di hadapan TV bersama orang tersayang.

Cara Menonton Saluran Hallmark Tanpa Kabel

Sekiranya anda memotong tali pusat, anda akan gembira mengetahui bahawa tidak perlu memotong Hallmark juga. Anda mempunyai banyak pilihan untuk mengalirkan saluran ini dalam talian pada peranti yang berbeza. Inilah panduan untuk semua cara anda menonton Hallmark tanpa kabel.

Bolehkah Anda Menonton Saluran Hallmark Secara Percuma?

Hallmark terkenal dengan filem TVnya, terutama kisah percintaan dan kisah Krismas. Sekiranya anda peminat kandungan seperti ini, ada beberapa berita baik untuk anda. Anda boleh menonton sebahagiannya secara percuma.

Banyak filem Hallmark kini tersedia di YouTube. Anda tidak memerlukan perkhidmatan streaming, hanya sambungan internet yang stabil. Seperti memainkan video muzik dengan aplikasi ini. Cari filem tertentu atau ketikkan "Hallmark full movie", dan anda akan mendapat senarai kandungan yang lengkap untuk dipilih.

Cara lain adalah dengan melihat sebahagian kecil kandungan Hallmark adalah melalui perkhidmatan streaming Hallmark Channel Everywhere. Apabila anda tidak mempunyai penyedia kabel, anda hanya dapat mengakses program terkunci tertentu, tetapi masih ada.

Anda juga boleh melanggan perkhidmatan streaming yang berbeza dan menggunakan percubaan percuma mereka untuk mengakses filem dan rancangan Hallmark. Sebilangan daripada mereka bahkan tidak meminta anda memasukkan maklumat kad kredit anda dengan segera. Jangan lupa untuk membatalkan percubaan sebelum anda dikenakan bayaran untuk perkhidmatan, kerana biasanya berlaku secara automatik.

Tanda khas

Perkhidmatan Strim Apa yang Membawa Saluran Hallmark?

Hallmark Channel tersedia di banyak perkhidmatan penstriman, mulai dari yang sangat berpatutan hingga yang agak mahal. Semuanya bergantung pada keperluan anda, tetapi kami menjamin ada sesuatu untuk semua orang. Anda boleh menonton kandungan Hallmark di Philo, FuboTV, Sling TV, dan AT&T TV Now.

Cara Menonton Hallmark di Philo

Philo adalah antara perkhidmatan penstriman termurah yang anda dapati di A.S.

Ia menawarkan lebih daripada 50 saluran dan merangkumi aliran langsung Hallmark, serta saluran Hallmark Movies & Mysteries dan Hallmark Drama. Dengan harga $ 20 sebulan, anda mendapat akses ke tiga saluran Hallmark dan banyak pilihan hiburan yang lain. Di samping itu, anda boleh melakukan streaming pada sejumlah besar peranti berkat keserasian Philo.

Bermula dengan Philo semudah mengunjungi laman web rasmi dan memasukkan nombor telefon bimbit atau alamat e-mel anda. Selepas itu, klik pada butang Bermula hijau dan nikmati percubaan percuma selama tujuh hari tanpa sebarang kewajipan.

Pada skrin seterusnya, anda akan diminta memasukkan butiran kad anda, tetapi anda juga akan melihat tarikh sebelum anda perlu membatalkan langganan - melainkan jika anda ingin meneruskan streaming dengan Philo. Sekiranya anda mempunyai kupon, di sinilah anda boleh menebusnya.

saluran khas tanpa kabel

Cara Menonton Hallmark di FuboTV

FuboTV adalah pilihan yang kurang berpatutan daripada Philo, tetapi ia juga menawarkan lebih banyak saluran. Bagi Hallmark, tawarannya sama dengan Philo - anda boleh mengakses aliran langsung Hallmark Channel, Hallmark Drama, dan Hallmark Movies & Mysteries.

FuboTV serasi dengan pelbagai jenis perangkat, dan ia mempunyai layanan DVR berasaskan Cloud, yang termasuk dalam langganan bulanan. Pelan termurah yang merangkumi saluran Hallmark adalah Standard, dengan kos $ 54,99 sebulan.

Untuk memulakan streaming dengan FuboTV, pergi ke www.fubo.tv dan lawati halaman Daftar. Anda akan melihat poskod di bahagian atas borang, tetapi anda boleh mengubahnya jika tidak betul. Ketik alamat e-mel anda dan buat kata laluan, kemudian klik Teruskan. Anda juga boleh mendaftar melalui Facebook atau Google. Pada skrin seterusnya, pilih pakej dan kemudian apa-apa tambahan yang anda mahukan. Semasa pembayaran, masukkan maklumat pembayaran, dan anda sudah selesai.

Cara Menonton Hallmark di Sling TV

Sling TV adalah perkhidmatan lain yang merangkumi saluran Hallmark dalam tawaran mereka. Ketahuilah bahawa pakej asas, Orange dan Blue, tidak mengandungi Hallmark. Namun, anda boleh memilih add-on Lifestyles Extra, yang merangkumi Hallmark Channel dan Hallmark Movies & Mysteries dengan harga $ 5 sebulan yang ditambahkan pada langganan anda.

Anda juga harus tahu bahawa percubaan percuma tidak mempunyai tambahan yang disebutkan. Sebelum memilih langganan bulanan, anda tidak dapat menonton Hallmark kerana percubaan percuma hanya merangkumi pakej Blue asas.

Untuk melihat percubaan percuma dan mula menonton Hallmark, kunjungi laman web rasmi Sling TV. Anda perlu memberikan alamat e-mel dan poskod anda. Terdapat tiga rancangan yang tersedia untuk dipilih: Orange, Blue, dan Orange + Blue. Orange dan Blue berharga sama - $ 30 sebulan, tetapi mempunyai barisan saluran yang sedikit berbeza. Untuk menonton saluran Hallmark dengan Sling TV, anda mungkin membayar $ 35 sebulan dengan salah satu daripada dua rancangan asas.

Cara Menonton Hallmark di AT&T TV Sekarang

Dengan TV AT&T Sekarang, anda mempunyai banyak pilihan. Setiap rancangan mereka mengandungi Hallmark, jadi terserah kepada anda untuk menentukan seberapa komprehensif anda mahu senarai saluran anda. Anda kemudian dapat menikmati komedi romantik Hallmark pada bila-bila masa yang anda mahu.

Pelan termurah berharga $ 55 sebulan dan merangkumi lebih daripada 45 saluran, sementara pakej utama lebih dari 125 saluran berharga $ 135 sebulan. Anda boleh melakukan streaming pada pelbagai jenis peranti kerana perkhidmatan streaming ini serasi dengan kebanyakan peranti tersebut.

Untuk mendaftar TV AT&T Sekarang, lawati www.atttvnow.com dalam penyemak imbas web dan pilih Daftar di sudut kanan atas skrin. Pilih rancangan dan pilih add-on yang anda mahu, seperti saluran premium atau berbahasa Sepanyol. Pada skrin berikut, klik Buat Akaun & Pembayaran di bahagian bawah. Buat ID pengguna, dan masukkan maklumat akaun lain, sahkan kaedah pembayaran, dan anda boleh mula menonton.

menonton saluran khas tanpa kabel

Cara Menonton Saluran Hallmark di PlayStation Vue

Selalunya dilupakan oleh banyak orang, Playstation Vue juga merupakan pilihan yang sangat baik bagi mereka yang gemarkan Hallmark. Anda mungkin tidak menyukai kenyataan bahawa pakej asas tidak termasuk saluran ini. Tetapi anda boleh mendapatkannya dalam rancangan Elite dan Ultra mereka. Dengan harga $ 60 sebulan, Elite adalah pilihan yang lebih murah. Pelan ini menampilkan Saluran Hallmark, Filem & Misteri Hallmark, dan Drama Hallmark.

Plus, PlayStation Vue serasi dengan sebilangan besar peranti, termasuk konsol permainan, TV pintar, dan penyemak imbas desktop.

Filem Hallmark Sekarang

Aplikasi ini membolehkan anda menonton banyak filem, siri, dan banyak lagi - tanpa penyedia kabel diperlukan. Anda hanya perlu mempunyai sambungan internet berkelajuan tinggi dan peranti yang serasi. Aplikasi ini berharga $ 59.99 per tahun, dan kandungan baru ditambahkan hampir setiap hari.

Hallmark Movies Now serasi dengan Apple TV, TV pintar Samsung, Chromecast, Roku, Amazon Fire TV, Android TV, TV pintar Sony, peranti iOS, telefon pintar Android, dan Kinde Fire.

Cara Menonton Saluran Hallmark pada Peranti yang Berbeza

Perkhidmatan penstriman yang menampilkan Hallmark biasanya serasi dengan hampir semua peranti. Inilah cara menonton Hallmark pada masing-masing.

Peranti Android dan iOS

Sekiranya anda mempunyai telefon pintar, tablet, atau iPad, anda boleh mengalirkan kandungan dari aplikasi Hallmark Movies Now yang anda muat turun dari Google Play atau App Store. Anda juga dapat menggunakan Philo, FuboTV, AT&T TV Now, Sling TV, atau aplikasi PlayStation Vue.

TV Api Amazon

Sekiranya anda mempunyai Amazon Fire TV, anda boleh menonton Hallmark dengan cara yang berbeza. Peranti ini menyokong semua perkhidmatan penstriman yang disebutkan dari bahagian sebelumnya, serta aplikasi Hallmark Movies Now. Anda boleh memuat turun salah satu dari kedai aplikasi Amazon Fire TV.

Apple TV

Sama seperti Fire TV, Apple TV serasi dengan semua perkhidmatan streaming yang menampilkan Hallmark. Semuanya tersedia untuk dimuat turun dari App Store, jadi anda hanya perlu memilih yang paling sesuai untuk memulakan.

Roku

Peranti Roku menyokong pelbagai perkhidmatan penstriman - Philo, FuboTV, Sling TV, AT&T TV Now, dan PlayStation Vue. Anda boleh memilih salah satu daripadanya dan menambahkan Hallmark ke senarai saluran anda, atau memuat turun aplikasi Hallmark Movies Now.

Chromecast

Hallmark Movies Now tersedia pada peranti Chromecast. Sekiranya anda ingin menstrim saluran Hallmark secara langsung pada peranti ini, anda juga boleh menggunakan Philo, FuboTV, AT&T TV Now, Sling TV atau PlayStation Vue.

cara menonton saluran khas

Dapatkan Selesa dengan Hallmark Channel

Walaupun memang menawarkan kandungan lain, pemikiran pertama setiap orang adalah Krismas ketika seseorang menyebut Saluran Hallmark. Tetapi anda dapat menikmati filem ini kapan saja dan di mana sahaja, walaupun anda tidak mempunyai kabel. Tekan main, duduk, dan nikmati suasana yang selesa dan jalan cerita yang menghiburkan.

Apa pilihan anda ketika melakukan streaming Saluran Hallmark? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found