Cara Menonton Jeopardy Tanpa Kabel

Pertunjukan kuiz ABC yang popular Jeopardy telah menghiburkan penonton A.S. selama bertahun-tahun. Tetapi bagaimana anda boleh terus memerhatikan jika anda memutuskan untuk memotong tali pusat?

Kebimbangan umum bagi mereka yang ingin memutuskan hubungan dengan syarikat kabel tradisional adalah bagaimana membuat rancangan kegemaran anda di saluran tempatan. Sekiranya anda peminat rancangan trivia kegemaran Amerika, anda perlu mengetahui bagaimana anda dapat menonton Jeopardy.

Jangan risau! Kami ada berita baik untuk anda. Anda masih boleh menonton Jeopardy tanpa kabel. Teruskan membaca untuk mengetahui apa pilihan anda, dan bagaimana anda dapat menantikan secara percuma atau menstrim episod melalui peranti mudah alih anda.

Adakah Terdapat Pilihan Percuma?

Ya, ada. Saluran ABC adalah rangkaian siaran. Oleh itu, anda boleh menontonnya secara percuma di udara jika tersedia di wilayah anda. Tetapi pastikan untuk memeriksa sebelum anda membeli antena.

Secara keseluruhan, antena adalah pelaburan yang berpatutan kerana anda dapat mencari yang layak untuk harga yang sama dengan langganan bulanan untuk perkhidmatan streaming. Ia juga mudah dipasang. Dengan begitu, anda pasti akan menonton rancangan kegemaran anda.

Sekiranya anda tidak mahu bersusah payah menggunakan antena, maka Locast adalah pilihan yang tepat. Ini adalah perkhidmatan penstriman percuma yang saat ini tersedia di 17 bandar di sekitar A.S. A.S. termasuk dalam tawaran mereka, jadi anda boleh menonton Jeopardy secara percuma jika anda bernasib baik untuk tinggal di tempat Locast tersedia.

Ini adalah organisasi bukan untung, jadi dapat bertahan dengan sumbangan. Sumbangan ini tidak diperlukan jika anda ingin menggunakan perkhidmatan ini, tetapi mereka pasti digalakkan untuk membantu Locast bertahan. Anda boleh memuat turun aplikasi dari Google Play, App Store, untuk peranti Roku, dan Amazon.

cara menonton bahaya tanpa kabel

Perkhidmatan Streaming Apa yang Membawa Jeopardy atau ABC?

Perkhidmatan penstriman mengemas kini kandungan secara berkala sehingga Jeopardy mungkin atau mungkin tidak tersedia ketika anda memilih untuk menyesuaikan diri. Nasib baik, Jeopardy.com adalah laman web yang berguna untuk terus ditanda buku. Anda bukan sahaja dapat menonton rancangan trivia secara langsung, tetapi anda juga boleh melihat pautan berguna untuk menonton episod lalu.

Terdapat beberapa kelemahan untuk menonton Jeopardy dalam perkhidmatan streaming. Pertama, jika anda membayar langganan bulanan untuk perkhidmatan TV Langsung, pastikan ia menyokong stesen TV tempatan anda. Sebagai contoh, ketika AT&T pertama kali mengeluarkan DirecTV Now, anda dapat menonton stesen tempatan di Los Angeles tetapi tidak di lebih banyak bandar luar bandar. Kedua, anda mungkin hanya dapat menonton episod yang lalu jika anda tidak mempunyai pilihan TV Langsung.

Pada tahun 2020, anda dapat menonton Jeopardy di Netflix, bersama dengan beberapa rancangan ABC yang lebih lama berdasarkan permintaan - walaupun tidak semua kandungan tersedia. Walau bagaimanapun, anda boleh melihat pertunjukan kuiz ini di perkhidmatan penstriman lain, jika pilihannya terhad.

Sekiranya anda mempunyai Hulu, AT&T TV Now, Sling TV, atau YouTube TV, anda juga akan melanggan banyak episod Jeopardy.

menonton bahaya setiap hari tanpa kabel

Cara Menonton Jeopardy dengan Hulu

Hulu adalah pengganti yang sangat baik untuk penyedia kabel anda. Ia dilengkapi dengan percubaan percuma selama seminggu dan serasi dengan hampir semua peranti. Pelan yang merangkumi Jeopardy on ABC berharga $ 64,99 sebulan dan mempunyai lebih daripada 75 saluran. Anda juga boleh memilih versi Tanpa Iklan, dengan tambahan $ 6 setiap bulan. Pastikan saluran ABC tersedia di kawasan anda sebelum anda melanggan perkhidmatan ini.Halaman Saluran Hulu

Dengan Hulu, anda dapat menonton Jeopardy secara langsung atau atas permintaan. Perpustakaan atas permintaan juga tersedia sebagai perkhidmatan penstriman mandiri. Sekiranya anda mempunyai penyedia TV lain yang tidak mempunyai Jeopardy, anda boleh membeli perkhidmatan ini dengan harga $ 5,99 sebulan dan menikmati rancangan kuiz kegemaran anda bila-bila masa yang anda mahukan.

Mendaftar ke Hulu agak mudah:

  1. Lawati laman web rasmi dan pilih butang Mulakan Percubaan Percuma Anda.
  2. Pilih rancangan yang sesuai.
  3. Berikan maklumat peribadi, alamat e-mel, dan kata laluan anda.
  4. Pilih kaedah pembayaran dan klik Hantar.

Bagaimana Menonton Jeopardy dengan AT&T TV Sekarang

AT&T TV Now hampir merangkumi semua. Rancangan mereka merangkumi sebilangan besar saluran, termasuk ABC. Oleh itu, anda boleh menonton Jeopardy. Perkhidmatan ini terdapat di banyak pasar, tetapi anda masih perlu memeriksa sama ada anda mempunyai akses sebelum mendaftar. Halaman Harga TV AT&T Sekarang

Untuk menonton ABC dengan TV AT&T Sekarang, anda hanya perlu melanggan pelan dasar mereka, ia dipanggil Pakej Hiburan dan berharga $ 69,99 sebulan. Sekiranya anda ingin merakam episod, DVR berasaskan Cloud akan membolehkan anda melakukannya. Anda juga boleh melakukan streaming pada dua peranti secara serentak, atau membayar $ 5 sebulan untuk menjadikannya tiga.

Perkhidmatan penstriman ini serasi dengan kebanyakan peranti hari ini. Anda boleh mendaftar dengan beberapa langkah mudah:

  1. Lawati laman web AT&T TV Now rasmi dan klik pada butang Daftar biru.
  2. Pilih pakej.
  3. Pilih beberapa tambahan yang mungkin anda inginkan.
  4. Buat akaun dan masukkan maklumat pembayaran anda untuk menyelesaikan prosesnya.

Cara Menonton Jeopardy dengan Sling TV

Sling TV mungkin merupakan pilihan termurah bagi mereka yang ingin menonton ABC tanpa kabel. Rancangan mereka yang paling murah berharga $ 35 sebulan dan mempunyai ABC, begitu juga Jeopardy.

Namun, untuk menonton rancangan di Sling TV, anda perlu mempunyai antena. Apabila anda memasangkan antena HD dengan langganan TV Sling, anda boleh mendapatkan saluran tempatan secara percuma.

Untuk mewujudkannya, anda harus melanggan Better Locals Bundle dan pasangkan antena HD anda. Sekarang anda sudah bersedia untuk menstrim ABC dan rancangan kuiz kegemaran anda tanpa kos tambahan daripada langganan Sling TV bulanan anda.

Cara Menonton Jeopardy dengan YouTube TV

YouTube TV adalah perkhidmatan lain yang membolehkan anda menonton Jeopardy dalam talian. Dengan perkhidmatan streaming ini, anda mendapat akses ke banyak saluran rangkaian dan rancangan langsung. Ini adalah cara yang bagus untuk menonton saluran ABC tanpa mempunyai penyedia kabel, serta banyak saluran tempatan yang lain.

Pada masa ini, anda boleh mendaftar ke YouTube TV dengan harga $ 54,99 sebulan selama tiga bulan dan kemudian $ 64,99 / bulan selepas itu. Ia serasi dengan banyak peranti sehingga anda boleh melakukan streaming di mana sahaja anda mahu. Selain itu, anda boleh membuat hingga enam akaun dan mempunyai tiga aliran sekaligus, yang sangat sesuai untuk keluarga. Halaman Harga TV Youtube

Untuk mengakses Jeopardy di YouTube TV, semua yang perlu anda lakukan ialah melayari laman web rasmi, memuat turun aplikasi ke peranti anda, dan mendaftar. Anda mungkin perlu mengesahkan poskod anda dan memberi izin kepada aplikasi untuk mengakses lokasi peranti anda. Juga, perhatikan bahawa YouTube TV akan mengenakan yuran untuk mengizinkan kad anda, jika jumlahnya diabaikan. Selepas itu, anda boleh mula menstrim!

Cara Menonton Jeopardy pada Peranti yang Berbeza

menonton bahaya tanpa kabel

Semua perkhidmatan penstriman yang disebutkan di bawah ini serasi dengan hampir semua peranti yang dapat anda streaming.

TV Android

Sekiranya anda ingin menonton Jeopardy di TV Android, anda harus mendaftar untuk Hulu, Sling TV, atau YouTube TV, kerana ia menyokong perkhidmatan streaming ini.

Apple TV

Sebagai pengguna Apple TV, anda mempunyai pilihan berikut. Anda boleh melakukan streaming dengan semua perkhidmatan penstriman yang disebutkan berkat keserasian Apple TV yang sangat baik.

TV Api Amazon

Sekiranya anda mengunjungi Amazon App store, anda akan melihat bahawa anda boleh memuat turun pelbagai aplikasi streaming - Sling TV, Hulu, YouTube TV, dan AT&T TV Now.

Peranti Mudah Alih (iOS dan Android)

Sekiranya anda ingin mengalirkan Jeopardy dalam perjalanan, peranti mudah alih adalah pilihan yang tepat. Anda boleh menonton rancangan di iPad, iPhone, dan telefon pintar dan tablet Android, dengan memuat turun salah satu aplikasi dari Google Play atau App Store. Semua perkhidmatan penstriman yang disebutkan mempunyai aplikasi yang sesuai untuk peranti mudah alih.

Roku

Roku sering dipuji sebagai pengganti terbaik bagi mereka yang membuang tali pusat. Ini kerana kemampuan dan kesesuaiannya dengan banyak aplikasi penstriman. Anda boleh menikmati Jeopardy melalui aplikasi Sling TV, Hulu, YouTube TV, dan AT&T TV Now.

Chromecast

Sekiranya pilihan anda adalah peranti Chromecast, anda mempunyai banyak pilihan ketika anda ingin melakukan streaming Jeopardy. Gunakan TV YouTube, Hulu, AT&T TV Now, atau Sling TV untuk menonton episod kegemaran anda.

Komputer Desktop dan Komputer riba

Anda juga boleh mengalirkan Jeopardy dari komputer desktop atau komputer riba anda. Anda boleh melakukannya dari penyemak imbas atau memuat turun aplikasi desktop, selagi anda mempunyai salah satu sistem operasi terkemuka.

Begitu Banyak Pilihan

Anda mungkin menyangka bahawa kabel adalah satu-satunya pilihan anda untuk menonton pertunjukan tertentu, tetapi sekarang anda tahu yang sebenarnya. Anda mempunyai begitu banyak pilihan, beberapa di antaranya percuma. Anda boleh memotong tali pusat dan masih menikmati filem, rancangan, sukan, dan siri kegemaran anda. Oleh itu, tidak perlu menyerah pada Jeopardy dengan banyak cara untuk terus melakukan streaming. Pilihan adalah milik anda!

Kongsi bagaimana anda akan menonton Jeopardy di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found