Cara Menggunakan Tetapan Kandungan di Chrome

Penyemak imbas Chrome Google boleh dibilang yang terbaik di pasaran pada masa ini, kerana sangat pantas, mudah digunakan, dan sangat disesuaikan. Walaupun sebilangan besar kita menggunakan Chrome setiap hari, kita tidak terlalu memperhatikan tetapan dan pilihan penyemak imbas. Tetapan lalai semestinya meningkatkan pengalaman web anda, tetapi mereka juga memberi syarikat dan pelacak pihak ketiga akses ke data dalam talian anda.

Read More
Cara Menetapkan Waze sebagai Aplikasi Peta dan Navigasi Lalai di Android

Bilakah kali terakhir anda berada di belakang kemudi dan terpaksa berhenti dan menyebarkan peta untuk melihat di mana giliran anda seterusnya? Siapa yang ingat? Semua orang bergantung pada aplikasi navigasi hari ini, tidak kira mereka berjalan, berbasikal, atau memandu.Namun, ketika mengemudi, Waze perlahan-lahan melampaui Peta Google dari segi ketepatan dan kualiti antara muka pengguna secara keseluruhan.

Read More
Cara Menyiapkan dan Menjalankan Tetamu 64-Bit di VirtualBox

VirtualBox adalah perisian virtualisasi percuma yang membolehkan kami pengguna rumah bermain dengan pelbagai sistem operasi di komputer utama kami. Dengan membuat mesin maya, kita dapat menjalankan perisian tamu, iaitu sistem operasi lain, dan menjauhkannya sepenuhnya dari yang menjalankan komputer, seolah-olah perisian tetamu berada dalam kotak, jauh dari segala yang lain.

Read More
Cara Menetapkan Waze sebagai Aplikasi Navigasi Lalai di iPhone

Menurut penilaian App Storenya, Waze adalah salah satu aplikasi navigasi paling popular untuk iPhone dan dengan alasan yang baik. Aplikasi ini menggabungkan laporan lalu lintas masa nyata, keadaan jalan raya, dan perangkap kelajuan. Selain itu, ia mempunyai antara muka pengguna yang responsif dan dapat berfungsi dengan perkhidmatan streaming muzik kegemaran anda (kami telah mengujinya dengan Deezer).

Read More
Cara Menghidupkan TV Tajam Tanpa Alat Jauh

Alat kawalan jauh menjadikan kehidupan tontonan TV anda lebih mudah. Dengan satu peranti itu, anda dapat mengawal suara, mengezum saluran walaupun, menyesuaikan warnanya, bahkan memeriksa cuaca jika TV anda mempunyai kemampuanHampir sukar untuk membayangkan bagaimana kehidupan tanpa hidup sehinggalah perkara yang tidak dapat difikirkan berlaku.

Read More
Cara Menyiapkan Hotmail di Android

Terdapat pelbagai jenis penyedia e-mel di luar sana, percuma dan berbayar, dengan sebilangan besar ciri yang tersedia untuk pengguna yang arif. Namun di sebalik semua pilihan tersebut, kadangkala penyedia e-mel paling mudah dan termudah dapat menjadi pilihan yang paling sesuai dengan keperluan anda. Dengan lebih dari 300 juta akaun Hotmail di luar sana, jelas penyedia e-mel berasaskan Web pelopor ini melakukan sesuatu yang benar, dan walaupun Hotmail sebagai entiti tidak lagi (Microsoft kini telah mengalihkan semua pelanggan Hotmail ke Outlook.

Read More
Cara Berkongsi Kalendar Google anda

Mari kita hadapi: pengurusan masa sukar. Banyak disiplin diperlukan untuk menunjukkan prestasi yang baik setiap hari, jadi kebanyakan orang sering kekurangan motivasi. Ini menjadikan orang ramai mendapat pelbagai penyelesaian, baik dalam talian dan luar talian, untuk masalah tersebut.Syarikat-syarikat besar juga bertindak balas terhadap masalah yang tidak pernah berakhir ini, Kalendar adalah jawapan Google.

Read More
Cara Berkongsi Audio di Google Meet

Bekerja dari keselesaan rumah anda mempunyai banyak faedah. Terutama apabila anda dapat menggunakan aplikasi persidangan yang luar biasa seperti Google Meet. Namun, apabila anda berkongsi skrin, anda akan melihat bahawa ciri audio mungkin hilang.Buat masa ini, Google Meet belum memberikan penyelesaian yang ideal, tetapi ada beberapa penyelesaian yang boleh anda cuba.

Read More
Cara Berkongsi Video Dengan Audio dalam Pasukan Microsoft

Adakah anda bersiap untuk pertemuan Microsoft Teams, tetapi tidak tahu bagaimana untuk berkongsi video dengan audio pada peranti anda? Sekiranya demikian, tidak perlu risau. Dalam artikel ini, kami akan menjawab semua soalan anda dan banyak lagi.Pelajari cara berkongsi video dengan audio pada sejumlah besar perangkat, seperti PC Windows, Mac, Android, iPhone, iPad, dan Chromebook.

Read More
Cara Berkongsi Foto dari Foto Google

Foto Google adalah salah satu daripada banyak perkhidmatan awan yang ditawarkan Big G untuk membuat kita ketagih dengan produknya. Saya dapati ini adalah salah satu perkhidmatan yang lebih berguna, terutamanya kemampuan memuat naik gambar secara automatik dari peranti Android. Anda juga boleh berkongsi foto dari Foto Google dan pelbagai jenis helah lain.

Read More
Cara Menunjukkan Paparan Grid di Google Meet di iPad Anda

Masa ketika iPod hanya disediakan untuk permainan dan muzik di belakang kita. Hari ini, kita dapat menggunakan iPad untuk pekerjaan dan pendidikan, dan kebanyakan orang menganggapnya lebih senang daripada komputer riba atau komputer meja besar. Perkara itu benar terutamanya dalam perjumpaan dalam talian dan menggunakan aplikasi seperti Google Meet.

Read More
Cara Menunjukkan Masa Semasa dalam Helaian Google

Salah satu daripada banyak fungsi yang dapat dilakukan oleh pengguna Google Sheets dalam aplikasi ini adalah untuk menunjukkan waktu semasa. Pengguna kali pertama mungkin keliru dengan sintaksnya pada mulanya, tetapi untungnya, memaparkan waktu di spreadsheet anda adalah proses yang agak mudah.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara menggunakan fungsi ini untuk menunjukkan waktu semasa menggunakan dua fungsi yang paling popular: SEKARANG dan MASA.

Read More
Cara Menunjukkan Laluan Semasa di Bar Tajuk Pencari

Finder di OS X adalah aplikasi lalai untuk menyemak imbas fail Mac anda, tetapi kadang-kadang sukar untuk menjejaki direktori yang anda lalui, terutama ketika berurusan dengan sarang folder dan fail yang rumit. Pengguna Mac lama tahu bahawa ada satu cara untuk melihat peta lokasi anda yang berterusan di Finder — iaitu dengan mengaktifkan Path Bar — tetapi ada juga kaedah lain yang tersembunyi yang mungkin disukai oleh beberapa pengguna.Daya

Read More
Cara Menunjukkan Peratusan Bateri di Windows 10

Anda mungkin lebih suka mengetahui kapan bateri komputer anda lebih awal daripada menunggu sehingga mati. Nampaknya perkara yang mustahak itu mesti dipamerkan di kawasan yang kelihatan - dan secara lalai, memang begitu. Sekiranya ikon tahap kuasa telah hilang dari bar tugas anda dan anda tertanya-tanya bagaimana untuk mendapatkannya kembali, kami sedia membantu.

Read More
Pemesejan Isyarat - Di manakah Mesej Disimpan?

Sama ada anda seorang Isyarat baru atau penyokong setia sejak awal, anda mungkin tertanya-tanya ke mana semua mesej anda pergi? Biarkan kami memberitahu anda mengenai kelawar - mereka tidak melangkah jauh.Dalam artikel ini, kami akan mendedahkan dengan tepat di mana mesej Isyarat anda disimpan. Kami juga akan membincangkan topik berkaitan privasi lain seperti sama ada Isyarat dapat dilacak, seberapa selamat aplikasi ini secara keseluruhan, dan banyak lagi.

Read More
Cara Menunjukkan Had Kelajuan di Peta Google

Mendapatkan tiket laju benar-benar mengecewakan, apatah lagi bahawa harganya cukup mahal. Oleh kerana peta kertas adalah sebahagian besar dari masa lalu, pemandu hari ini bergantung pada perkhidmatan GPS untuk mendapatkan petunjuk arah dan maklumat had laju.Mari kita nyata, adalah lebih senang untuk menampilkan paparan anda dan hanya melihat peta secara berterusan.

Read More
Cara Menutup PC dengan iPhone Anda

Dengan bantuan aplikasi tertentu, anda boleh menggunakan iPhone anda sebagai alat kawalan jauh untuk PC anda. Oleh itu, apabila anda lupa mematikan komputer secara manual, anda boleh memerintahkan iPhone anda melakukannya untuk anda.Ini berguna jika anda ingin menjimatkan tenaga atau meletakkan peranti anda ke mod tidur, tetapi anda keluar dan tidak mempunyai masa untuk melakukannya secara manual.

Read More
Cara Menutup PC dengan Telefon Android

Sekiranya PC tidak akan digunakan untuk jangka masa yang panjang, selalu terbaik untuk mematikannya. Komputer tidak menggunakan banyak tenaga dalam mod siap sedia, tetapi membiarkannya tetap habis, sekurang-kurangnya hingga tahap tertentu. Komputer riba juga menghabiskan bateri (perlahan) ketika berada dalam mod siap sedia.

Read More
Cara Mematikan Komputer dari jauh

Sekiranya anda mempunyai dua atau lebih komputer yang disambungkan ke rangkaian rumah anda, anda boleh menggunakannya untuk mematikan komputer yang lain dari jarak jauh. Komputer Windows, Linux, dan Mac semuanya menyokong ciri ini, tetapi beberapa pengecualian berlaku.Contohnya, edisi Windows 10 Pro dan Enterprise berfungsi dengan prosedur di bawah kerana merangkumi fungsi Penyusun Dasar Kumpulan dan Pendaftaran Jauh yang diperlukan.

Read More
Siri Tidak Berfungsi pada iPhone 6S - Apa Yang Perlu Dilakukan

Sejak pertama kali dilancarkan pada akhir tahun 2011, Siri telah menjadi ciri yang banyak digunakan di semua peranti iPhone, dan itu tidak berbeza di iPhone 6S. Sama ada anda ingin memaklumkannya kepada anda cuaca, menanyakannya atau bahkan meminta anda untuk menggunakan Uber, Siri mempunyai banyak kegunaan yang berbeza dan kebanyakan orang dapat memperoleh beberapa nilai dari ciri ini.

Read More
5 Tanda Kad Grafik Anda Mempunyai Masalah dan Mungkin Mati

Kad grafik adalah komponen penting dalam komputer peribadi, dan kegagalan kad grafik boleh menjadikan PC tidak dapat digunakan.Nasib baik, kad grafik juga merupakan komponen yang cukup mudah didiagnosis dengan masalah. Kad grafik boleh gagal dengan beberapa cara yang berbeza, tetapi biasanya terdapat tanda amaran yang memberi anda banyak masa untuk menyusun pengganti.

Read More
Cara Menyekat Nombor dalam Isyarat

Sekiranya orang yang tidak diingini mengganggu anda di Signal, anda pasti mahu menyekat nombor mereka. Nasib baik, ini adalah proses mudah yang akan menghilangkan gangguan anda selama-lamanya.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menyekat nombor di Signal dan menjawab semua persoalan yang berkaitan dengan masalah ini.

Read More
SLI vs Crossfire: Apa itu dan bagaimana ia berfungsi

SLI dan Crossfire dapat memenuhi tujuan penting dalam sistem anda, yang membolehkan anda meningkatkan kekuatan yang anda dapat dari kad grafik anda secara drastik - walaupun ada harganya.Terdapat beberapa perkara yang perlu diingat untuk SLI dan Crossfire. Sebagai contoh, untuk menjalankan salah satu daripada mereka, anda memerlukan papan induk yang serasi, dua kad grafik yang serasi, dan yang disebut "jambatan".

Read More
Bagaimana Mencari ID Pasukan Anda di Slack

Slack menjadikan kerja jarak jauh mudah dan menyeronokkan. Anda hanya perlu membuat akaun, mencari pasukan anda di Slack, untuk mula bekerja dengan mereka. Setelah menyediakan profil, anda sudah bersedia untuk menghantar projek, bertukar idea, dan berbual dengan rakan sekerja anda. Kesemuanya menjadikan kerja jarak jauh jauh dari pengalaman sepi.

Read More
Cara Menyiapkan Gema Amazon Anda dan Menyelesaikan masalah Penyediaan dan Wi-Fi

Amazon Echo ada di mana-mana dan tersedia dalam pelbagai lelaran; dari EG Echo hingga Echo Dot, dari Echo 2 hingga Echo Plus, dan juga Echo Show, ada sesuatu untuk semua orang. Lihat yang berkaitan Kemahiran dan Perintah Alexa Amazon Terbaik untuk Peranti Echo Anda Memenuhi rangkaian pembesar suara dan butang Amazon Echo yang baru Ulasan Amazon Echo Dot: Pembesar suara pintar Amazon Amazon Echo yang paling murah: Pembesar suara pintar Amazon kini mempunyai saudara yang lebih kecil dan gemuk Tidak syak lagi bahawa peranti rumah pintar Amazon yang dikuasakan Alexa mempunyai sedikit masa.

Read More
Cara Memutihkan Gigi di Snapseed

Tidak semua kita mempunyai gigi Hollywood berwarna putih mutiara - dan itu sangat normal. Walau bagaimanapun, jika anda mensasarkan bintang Instagram, anda tidak boleh membiarkan ketidaksempurnaan anda muncul. Sekiranya anda telah mengambil foto yang sangat baik untuk Instagram dan satu-satunya perkara yang menjaganya daripada kehebatan adalah gigi anda yang tidak putih, tidak ada yang perlu dikhawatirkan.

Read More
Bagaimana Mengeluarkan Latar Belakang di Snapseed

Sekiranya anda telah mengambil foto yang sangat baik untuk profil Instagram anda tetapi mendapati latar belakangnya terlalu mengganggu, anda boleh dengan mudah mengurangkannya atau menghapusnya sepenuhnya menggunakan Snapseed. Perisian milik Google ini adalah alat penyuntingan gambar untuk Instagrammers di seluruh dunia.

Read More
Cara menghapus akaun Tinder anda dalam tiga langkah mudah

Lihat kelemahan keselamatan Tinder yang berkaitan boleh membiarkan penggodam mengakses akaun dengan hanya menggunakan nombor telefon Tinder Gold membolehkan anda membayar untuk melihat siapa yang menyukai anda, berikut adalah perbandingannya dengan Tinder Plus di UK Tarikh dengan pasangan: Tinder Social telah datang ke UK Tinder untuk perniagaan?

Read More
Cara Menggabungkan Foto di Snapseed

Snapseed adalah kekuatan utama aplikasi penyuntingan foto, dan alat yang ditawarkannya hanya dapat ditandingi oleh Lightroom (aplikasi mudah alih). Namun, Snapseed telah lama ketinggalan untuk menggabungkan foto atau memasukkannya ke dalam kolase.Masih tidak ada pilihan untuk membuat kolase, tetapi aplikasi ini memungkinkan untuk menggabungkan beberapa gambar.

Read More
Cara Membalikkan Warna pada Snapseed

Snapseed adalah salah satu aplikasi penyuntingan foto terbaik, dengan begitu banyak pilihan penapis dan penyesuaian yang mungkin membuat anda merasa seperti seorang profesional. Aplikasi ini dikembangkan oleh tidak lain dari Google, dan ia boleh dimuat turun secara percuma di Google Play Store rasmi dan Apple App Store.

Read More
Apa itu Snapchat?

Snapchat ada di mana-mana. Ia sememangnya banyak terdapat pada remaja, tetapi jumlah pengguna dewasa juga meningkat secara mendadak selama bertahun-tahun. Aplikasi pemesejan foto dilancarkan pada tahun 2011, dan ia menjadi terkenal dalam jangka masa yang agak singkat.Menjelang tahun 2014, Snapchat mengumpulkan purata 700 juta ‘snap’ setiap hari. Set

Read More
Cara menggunakan WordPress di luar talian

Sekiranya anda pengguna WordPress.com dan perlu melakukan pengeditan luar talian, terdapat beberapa cara untuk menguruskannya. Inilah panduan ringkas dan mudah kami. Salah satu perkara terbaik mengenai WordPress adalah sejak hampir diperkenalkan mungkin membuat catatan dalam aplikasi pihak ketiga. Itu kerana WordPress (dalam versi hos-sendiri dan komersialnya) merangkumi API yang membolehkan pembuatan dan penyuntingan siaran.

Read More
Cara Menuju Detox Media Sosial

Sekiranya ada alasan yang lebih baik untuk menjauhkan diri dari Media Sosial sebentar, 2020 telah memberikan beberapa dari mereka. Walaupun dengan garis panduan jarak jauh dan larangan perjalanan, ini adalah alat yang baik untuk terus berhubungan dengan orang lain, platform telah menjadi toksik; dengan banyak kontroversi dan pahlawan papan kekunci yang kurang ajar, mungkin baik untuk kesihatan mental anda untuk memeriksa sebentar.

Read More
Microsoft mematikan aplikasi web Outlooknya, memaksa pengguna untuk memuat turun aplikasi iOS dan Android

Microsoft telah memutuskan untuk mematikan Aplikasi Web Outlook (OWA) untuk iPhone, iPad dan Android, sebaliknya mendorong pengguna untuk memuat turun dan memasang aplikasi Outlook yang berdiri sendiri, yang dikatakan telah berubah menjadi "aplikasi pemenang penghargaan".OWA syarikat berfungsi dengan berkesan sebagai jalan tengah antara pengalaman Outlook berasaskan penyemak imbas dan aplikasi Outlook yang lengkap, menawarkan fungsi yang hanya dapat disediakan oleh aplikasi asli seperti penyelarasan kontak dan pemberitahuan push.

Read More
Cara Menghapus Halaman atau Ruang Kosong dari Word

Tidak begitu sukar untuk menghapus halaman atau bahkan ruang kosong di Word, tetapi tidak melakukannya menyebabkan banyak masalah, terutamanya jika anda mempunyai meja atau gambar yang tidak sesuai di hujung halaman.Beberapa kaedah berfungsi untuk menyelesaikan masalah ruang kosong, tetapi semuanya berkesan dengan tujuan yang sama.

Read More
Windows Registry: Ulasan Uniblue Registry Booster

£ 17 Harga semasa dikaji Windows Registry adalah nadi PC anda, memerlukan pemeriksaan kesihatan secara berkala. Setiap kali anda memasang atau menyahpasang perisian, mengubah pilihan konfigurasi atau menandai laman web, Pendaftaran berubah. Ia boleh tersumbat dengan entri buntu dan yatim piatu yang memperlahankannya, dan komputer anda, turun.

Read More
Cara Menghentikan Kodi dari Buffering: Pembaikan TERBAIK untuk Stabil Strim

Apa itu Kodi? Semua yang Anda PERLU Ketahui mengenai Aplikasi Streaming TV 9 tambahan Kodi terbaik 7 kulit Kodi terbaik Cara memasang Kodi pada Fire TV Stick Cara menggunakan Kodi 5 VPN terbaik untuk Kodi 5 kotak Kodi terbaik Cara memasang Kodi ke Chromecast Cara memasang Kodi pada TV Android Cara memasang Kodi pada Android Cara mengemas kini Kodi Cara menghentikan penyangga Kodi Cara membuang binaan Kodi Adakah Kodi Sah?

Read More
Ulasan Adobe Photoshop CC 2015

£ 8.57 Harga semasa dikaji Dari semua aplikasi Creative Cloud, Photoshop telah lama digunakan dan memperoleh banyak ciri. Ini merangkumi penyesuaian foto, penyesuaian semula, montaj, ilustrasi, gambar vektor, seni rupa, penyuntingan video, pemprosesan gambar perubatan, grafik web, animasi, pemodelan dan percetakan 3D, belum lagi tugas-tugas lain yang tidak berkesudahan yang dilakukan secara berkala tetapi yang mana ia tidak bertujuan.

Read More
Ulasan Ableton Live 6

£ 302 Harga semasa dikaji Dari puluhan tajuk perisian produksi muzik yang ada sekarang, Ableton Live unik. Dengan akarnya dalam persembahan langsung, ia menghadirkan pengguna dengan antara muka yang lancar dan fleksibel yang sering membuatnya terasa lebih alat muzik daripada studio rakaman. Namun, versi 5 unggul pada prestasi dan rakaman, dengan penyuntingan dan gabungan MIDI / audio yang komprehensif yang dibangun di sekitar set alat prestasi langsung.

Read More
Ulasan Windows Movie Maker 2.1

Versi pertama Windows Movie Maker, digabungkan dengan Windows Millennium Edition dan XP, agak kekurangan ciri. Tetapi ia sudah jauh sejak itu. Ini masih percuma, tetapi walaupun dulu anda boleh memuat turunnya dari laman web Microsoft, kini hanya diedarkan sebagai sebahagian daripada Windows XP SP 2.

Read More
Cara Memberitahu Jika Seseorang Memadamkan Kehidupan360

Life360 direka untuk menjadi aplikasi penjejakan utama, kerana sukar untuk menipu dan sukar untuk menipu lokasi anda. Oleh kerana itu, beberapa anggota kalangan anda mungkin merasakan aplikasi tersebut menyerang privasi mereka dan memutuskan untuk menghapusnya. Terdapat dua cara untuk menghapuskan Life360 dan anda mungkin langsung tidak mengetahui bahawa ahli telah melakukannya.

Read More
Cara Memberitahu jika Seseorang Mematikan Kehidupan360

Sangat mudah untuk diberitahu apabila seseorang mematikan Life 360. Pada profilnya, di bawah suar, muncul mesej: "Perkongsian Lokasi Dijeda." Pada gilirannya, peta memaparkan lokasi log terakhir mereka.Walaupun begitu, perkara tidak semudah itu. Mesej tersebut mungkin muncul dengan alasan selain menonaktifkan penjejakan lokasi.

Read More
Ulasan Sony Xperia Z5 Compact: Powerhouse bersaiz Pint mengejutkan kita lagi

£ 450 Harga semasa dikaji Bertahun-tahun yang lalu, ketika saya mengumumkan rancangan saya untuk membeli Samsung Galaxy Note 2, rakan-rakan saya merasa hairan kerana saya akan membeli sesuatu yang sangat besar. Saya kelihatan tidak masuk akal, mereka mendakwa, memegangnya di wajah saya. Lihat ulasan Sony Xperia Z5 Premium yang berkaitan: Ulasan Sony Xperia Z5 yang cantik, mahal, tidak berguna: Keindahan penuaan Telefon pintar terbaik tahun 2016: 25 telefon bimbit terbaik yang boleh anda beli hari ini Baiklah jika saya melakukannya - dan tidak ada jaminan bahawa telefon ini boleh disalahkan

Read More
Ulasan Sony Acid Music Studio 10

Gambar 1 dari 3 £ 48 Harga semasa dikaji Acid pernah menjadi pelopor pengeluaran muzik komputer, tetapi kemajuannya telah perlahan dalam beberapa kemas kini terakhir. Acid Music Studio yang berorientasikan pengguna telah menerima sedikit ciri baru dari Acid Pro yang lebih mahal, tetapi dalam versi 9 peningkatan tersebut membawa sedikit faedah praktikal.

Read More
Bagaimana Mengatur Semula Kilang Windows 10 dan Mengapa Anda Perlu

Gambar 1 dari 7Adalah baik untuk menetapkan semula komputer anda dari kilang semasa anda menjual atau membuangnya, tidak kira sama ada komputer Mac atau Windows. Tidak menjadi masalah sama ada anda menggunakannya setiap hari untuk kerja-kerja penting atau hanya melihat gambar sekali-sekala. Peranti anda pasti mempunyai pelbagai maklumat peribadi dan sensitif di atasnya.

Read More
Ulasan Sony SmartBand 2: Jari pada nadi

£ 100 Harga semasa dikaji Memilih pelacak kecergasan pada tahun 2015 harus menjadi salah satu tugas paling sukar yang diketahui oleh manusia. Terdapat beratus-ratus produk yang menarik perhatian anda, dari aplikasi telefon pintar hingga pelacak langkah sederhana, hingga alat khas untuk atlet yang serius.

Read More
Ulasan Sony Xperia Z3 - wira yang tidak diketahui di kalangan telefon pintar

£ 471 Harga semasa dikaji Kami mula-mula menggunakan Sony Xperia Z3 beberapa ketika yang lalu, tetapi pada musim Krismas, ia adalah salah satu produk yang melintasi jaring, yang diabaikan untuk produk yang lebih mewah dan lebih berharga. Lihat juga: apakah telefon pintar terbaik 2015?Tetapi, setelah menggantikan Nexus 6 yang sangat baik di poket kami, kami terkesan dengan senyap dengan telefon pintar utama Sony.

Read More
Ulasan Sony VAIO P Series (generasi ke-2)

Gambar 1 dari 10 £ 799 Harga semasa dikaji Kami merasa sukar untuk mencari sesuatu yang positif untuk dinyatakan dalam tinjauan kami mengenai Sony P Series pertama. Sepertinya Sony terlalu jauh mengambil idea miniaturisasi, dengan usaha untuk mengecilkan komputer riba dengan ukuran papan kekunci yang memaksa pengorbanan yang berlebihan.

Read More
Cara Memberitahu Jika Ada Orang Lain Menggunakan Akaun TikTok Anda

Jika dibandingkan dengan platform sosial lain, TikTok kurang telus daripada rakan sejawatnya. Namun, ada cara untuk melihat apakah orang lain menggunakan akaun anda. Prosesnya panjang dan agak rumit, tetapi boleh dilakukan sepenuhnya.Sekiranya anda melihat video yang tidak anda muat naik atau akaun anda ditetapkan untuk peribadi tetapi anda mempunyai pengikut yang tidak anda kenali, akaun anda mungkin terganggu.

Read More
Tarikh, harga, spesifikasi Sony Xperia Z6: Xperia Z6 muncul di MWC 2016? Jangan bergantung padanya.

Mobile World Congress (MWC) hanya beberapa minggu lagi dan Sony mengadakan sidang media pada 22 Februari. Terdapat khabar angin bahawa Sony akan menggunakan persidangan ini untuk mengumumkan Xperia Z6.Sony Xperia Z5 tahun lalu adalah telefon pintar terbaik yang pernah dibuat oleh Sony. Menampilkan kamera cahaya rendah yang sangat baik, sensor cap jari pada butang kuasa sisi dan sudut nilon yang menyerap kejutan, Xperia Z5 menarik perhatian kami - walaupun Z5 Compact adalah nilai wang yang lebih baik.

Read More
Muat Naik Lambat di Google Drive: Cara Memperbaiki

Penyimpanan awan menjadikan perkongsian dan akses fail menjadi lebih mudah daripada tradisional, jadi populariti yang semakin meningkat semestinya tidak mengejutkan. Selagi anda mempunyai sambungan internet yang stabil, anda dapat mengakses data anda di mana sahaja di dunia, dan anda tidak perlu risau tentang peranti yang anda gunakan.

Read More
Cara Menggunakan Skrin Berpisah pada Chromebook

Tidak semua orang dapat melakukan pelbagai tugas, tetapi sama ada anda baik atau buruk, tidak dapat dielakkan bahawa pada satu ketika atau yang lain anda harus melakukan banyak tugas. Sama ada anda bercakap dengan rakan dan keluarga, membeli-belah dalam talian atau bekerja, multitasking tidak dapat dielakkan.

Read More
Cara Menambah Komputer ke SplashTop

Splashtop adalah salah satu daripada banyak perisian desktop jarak jauh yang boleh anda gunakan pada Windows dan Mac. Ini membolehkan anda mengawal komputer sasaran dari mana saja di dunia selagi anda mempunyai sambungan internet. Jadi, bagaimana anda boleh memanfaatkan ciri hebat ini?Dalam artikel ini, anda akan belajar cara menambahkan komputer ke Splashtop sehingga anda dapat mengendalikannya dari mana saja.

Read More
Cara Menggunakan Skrin Berpisah di Surface Pro

Setiap peranti Windows mempunyai pilihan skrin split, termasuk Surface Pro. Anda tidak memerlukan aplikasi pihak ketiga untuk memisahkan skrin anda pada sistem operasi Windows. Sebenarnya, ciri Split Screen pada Windows 10 sangat mantap dan senang digunakan.Lupakan alt-tab dan membelah skrin anda secara manual, yang memerlukan terlalu banyak masa dan usaha.

Read More
Cara Membahagi Skrin pada Desktop Jauh

Kadang-kadang, hanya mempunyai satu skrin ketika mengakses komputer lain dari jauh tidak cukup untuk menyelesaikan sesuatu. Sekiranya anda menghadapi masalah itu, ada cara untuk membelah layar pada desktop jauh sehingga anda dapat melihat kedua-dua skrin pada masa yang sama.Artikel di bawah akan memberitahu anda cara membelah layar pada desktop jauh dan memberi anda beberapa petua dan program alternatif yang dapat anda gunakan untuk mendapatkan hasil yang sama.

Read More
Cara Menggunakan Skrin Berpisah pada Mac

Sekiranya kerja atau permainan anda memerlukan akses ke lebih dari satu aplikasi secara serentak, anda akan mendapat banyak manfaat daripada menggunakan ciri Split View Apple. Memasuki mod Split View bermaksud anda boleh membuka dua aplikasi bersebelahan. Ini boleh berguna untuk menyeret dan melepaskan teks dan gambar antara aplikasi dan membantu mengurangkan gangguan.

Read More
Cara Memulakan PXE Melalui IPv4 atau IPv6

PC mempunyai ciri yang berguna, namun tidak begitu terkenal yang disebut PXE, atau Preboot Execution Environment, yang memulakan sistem operasi menggunakan rangkaian. Walaupun begitu, jika PC anda tidak dapat boot kerana mesej "Start PXE over IPv4" atau "Start PXE over IPv6" yang tidak dijangka, jangan khawatir, kerana ini bukan masalah besar.

Read More
Cara Menyekat Artis di Spotify

Spotify mempunyai algoritma yang sangat baik yang berusaha sebaik mungkin untuk mencadangkan lagu yang mungkin anda sukai. Namun, ada kalanya anda akan mendengar artis yang tidak anda gemari. Sudah tentu, anda selalu boleh menekan butang langkau dan beralih ke lagu seterusnya. Namun, akan lebih mudah jika anda hanya dapat menyekat artis.

Read More
Cara Memulakan Peranti Windows 10 dalam Mod Selamat

Mod selamat di Windows 10 membolehkan anda menyelesaikan masalah dan menyelesaikan masalah apabila Windows tidak berfungsi seperti yang diharapkan. Dalam artikel ini, kami akan melalui langkah-langkah untuk memulakan peranti Windows 10 anda dalam mod Selamat dari pelbagai keadaan.Kami juga akan merangkumi arahan arahan untuk mod Selamat dan membincangkan senario ketika boot dalam mod Selamat berguna.

Read More
SSD terbaik 2015 - apakah SSD terbaik di pasaran?

Penyimpanan keadaan pepejal biasanya mahal dan terhambat oleh kapasiti yang ketat, tetapi pasaran baru-baru ini matang. SSD kini menjadi alternatif yang sesuai untuk cakera keras, berkat harga yang lebih rendah, kapasiti yang lebih tinggi dan kelajuan yang lebih pantas.Ini adalah bahagian dunia teknologi yang bergerak pantas, yang bermaksud inovasi pantas adalah norma.

Read More
Cara Mengira Kesalahan Standard dalam Excel

Kesalahan standard atau sisihan piawai adalah alat yang sangat berguna apabila anda ingin mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam mengenai data yang ada di hadapan anda. Ini memberitahu anda berapa banyak nilai dalam kumpulan data tertentu yang menyimpang dari nilai min.Terdapat dua jenis utama - sisihan piawai untuk sampel dan sisihan piawai untuk populasi, dan keduanya termasuk dalam Excel.

Read More
Cara Menghentikan Log Masuk Automatik AOL

Semasa anda menyediakan akaun AOL anda, ada kemungkinan anda akan terus log masuk. Ini bermaksud bahawa setiap kali anda menghidupkan komputer atau membuka laman web AOL, profil AOL anda juga akan terbuka.Tetap log masuk boleh menyusahkan jika orang lain mempunyai akses ke peranti anda. Ini bermaksud bahawa sesiapa sahaja dapat membuka profil anda hanya dengan satu klik.

Read More
Cara Mempercepat Windows 10 - Panduan Terbaik

Windows mempunyai sejarah bug dan kerosakan perisian yang mengikuti sistem operasi selama bertahun-tahun. Windows XP sangat popular di kalangan pengguna dan perniagaan, tetapi OS terkenal dengan lubang keselamatan dan pepijat. Windows Vista adalah penemuan semula visual utama untuk Microsoft, tetapi sistem operasi dikritik oleh wartawan teknologi dan pengguna kerana masalah privasi, lubang keselamatan, dan masalah dengan sokongan pemandu.

Read More
Adakah Telefon Bicara Lurus Tidak Dikunci?

Straight Talk bukanlah pembekal sel yang sempurna — sebenarnya, tidak ada penyedia sel yang “sempurna” - tetapi ia berjaya dalam melakukan satu perkara dengan sangat baik: menjadi murah. Straight Talk adalah rangkaian yang ditawarkan secara eksklusif melalui Walmart, walaupun anda dapat mengisi semula rancangan peranti anda jika anda sudah menjadi pelanggan dengan perkhidmatan tersebut. Tidak

Read More
Cara Menghentikan Hosting di Parsec

Parsec adalah perisian akses jarak jauh yang dibuat untuk sesi permainan. Anda boleh mengadakan sesi permainan dengan menggunakan Parsec, dan yang lain dapat bergabung dengan izin anda. Namun, apa yang berlaku apabila anda mahu menghentikan hosting? Terus membaca artikel ini, dan anda akan mengetahui lebih lanjut mengenai Parsec itu sendiri dan cara mengakhiri sesi hosting.

Read More
Cara Menghentikan Pembukaan Chrome pada Permulaan

Chrome adalah salah satu penyemak imbas terbaik yang boleh anda muat turun hari ini, dan oleh sebab itulah ia menjadi pilihan utama bagi kebanyakan orang di seluruh dunia. Sudah tentu, hanya kerana Chrome popular tidak bermaksud ia sempurna. Walaupun biasa cepat dan boleh dipercayai, ada beberapa masalah yang dapat diisi ketika anda menggunakan Chrome setiap hari, dan salah satu masalah yang diketahui adalah pembukaan Chrome pada permulaan, walaupun setelah mengeluarkannya dari program permulaan pada PC anda.

Read More
Cara Menghentikan Spotify daripada Dibuka pada Permulaan

Secara lalai, Spotify dilancarkan setiap kali anda boot atau reboot peranti anda. Tidak kira sama ada anda menggunakan sistem Mac atau Windows. Walaupun pilihannya bermanfaat bagi sesetengah orang, bukan untuk yang lain, seperti pengguna sistem kelas bawah, orang yang jarang menggunakannya, dan bahkan ketika keperluan untuk menyimpan sumber daya untuk tugas lain terjadi.

Read More
Cara Menghentikan E-mel Spam - Blok & Pembetulan Mudah

Sekiranya anda mempunyai akaun e-mel, anda mungkin mendapat banyak spam (e-mel yang tidak diminta) di peti masuk anda dan tidak berpuas hati dengannya. Mereka mungkin dari seseorang yang mungkin berusaha menjual produk yang tidak anda perlukan, atau mungkin dari pengirim yang tidak dikenali yang tidak pernah anda temui ketika cuba menipu anda.

Read More
Cara Menulis Teks di Gmail dan Trik Kebolehgunaan Lain

Memformat teks adalah bahagian penting dalam menulis dalam talian. Bukan sahaja dapat mengubah penampilan kandungan anda, tetapi juga dapat membantu menjadikan konten anda lebih mudah didekati dan mudah dibaca. Orang tertarik dengan kejelasan, dan menggunakan format untuk menjadikan teks anda lebih jelas akan membantu memastikan orang benar-benar membacanya.

Read More
Cara Beralih Kembali ke Reka Bentuk Chrome Lama

Chrome adalah penyemak imbas hebat yang hampir digunakan oleh semua orang dalam beberapa kapasiti. Sama ada anda menggunakan Chrome pada peranti Windows atau Mac OS, anda telah memasang aplikasi pada iPhone atau telefon Android anda, atau anda menggunakan salah satu daripada banyak penyemak imbas berdasarkan Chromium, versi sumber terbuka yang digunakan dalam aplikasi seperti Brave dan juga Microsoft Edge.

Read More
Cara Kurangkan dalam Excel dengan Formula

Excel adalah aplikasi spreadsheet yang mempunyai banyak fungsi. Namun, perisian tersebut tidak mempunyai fungsi pengurangan, yang nampaknya jelas untuk disertakan. Oleh itu, pengguna Excel memasukkan formula secara manual di bar fungsi untuk mengurangkan nombor.Walaupun ini mungkin menyusahkan, cukup mudah dilakukan tanpa fungsi pengurangan.

Read More
Bagaimana Menjumlahkan Lajur di Microsoft Excel

Penambahan adalah salah satu fungsi matematik yang paling biasa digunakan, jadi tidak menghairankan bahawa setiap pengguna Excel melakukan pengiraan ini dengan kerap. Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana menambahkan nilai dalam Microsoft Excel dengan senang dan cekap, kami sedia membantu.Dalam panduan ini, kami akan berkongsi beberapa cara menambahkan keseluruhan lajur di Excel.

Read More
Cara Menukar Mod S di Windows 10

Sekiranya anda mempunyai peranti yang disertakan dengan OS mod Windows 10 S, maka anda pasti menyedari bahawa memasang aplikasi adalah urusan yang agak terhad. Kecuali aplikasi yang ingin anda gunakan berasal dari kedai Microsoft, maka anda tidak bernasib baik. Oleh kerana itu, banyak orang memilih untuk menukar versi mereka untuk mengelakkan masalah ini.

Read More
Cara Menukar Lajur di Helaian Google

Dengan cara yang hampir sama Docs adalah jawapan Google terhadap Microsoft Word, Sheets adalah alternatif Google untuk perisian spreadsheet Microsoft Excel.Perkara hebat mengenai Helaian adalah perisian berasaskan web yang boleh anda buka di penyemak imbas anda dan kongsi dengan beberapa orang. Oleh itu, tidak menghairankan bahawa ramai yang lebih suka mengatur jadual spreadsheet dengan aplikasi spreadsheet Google.

Read More
Cara Menukar Dua Lajur di Excel

Sekiranya anda kerap menggunakan jadual Excel, anda mungkin perlu menyusun semula lajur data anda dari semasa ke semasa. Kadang kala anda perlu menyusun semula data, dan pada masa lain anda mahu meletakkan lajur tertentu bersebelahan untuk perbandingan.Artikel ini akan menunjukkan kepada anda pelbagai cara untuk mengubah kedudukan lajur Excel anda dengan mudah hanya dengan beberapa klik atau pintasan papan kekunci.

Read More
Cara Menyegerakkan Kalendar Google dengan Outlook

Sekiranya anda ingin mencampurkan dan mencocokkan aplikasi anda atau bekerja di tempat yang menggunakan G Suite atau Microsoft Office, anda mungkin mahu menyegerakkan Kalendar Google dengan Outlook atau sebaliknya. Tutorial ini akan menunjukkan cara melakukannya.Kedua-dua aplikasi bermain (kebanyakan) bersama-sama dan anda boleh menyegerakkan satu kalendar dengan yang lain sehingga anda tidak akan terlepas pertemuan lagi.

Read More
Cara Menukar Dua Baris dalam Excel

Microsoft Excel adalah aplikasi yang sesuai untuk mengendalikan sejumlah besar data. Anda boleh menggunakannya untuk menyelesaikan banyak kerja dalam masa yang singkat, selagi anda tahu fungsi mana yang harus digunakan. Tetapi sukar untuk dikuasai kerana terdapat banyak ciri dan perintah untuk dipelajari.

Read More
Cara Menyegerakkan Foto Google ke PC Windows atau Mac

Foto Google adalah salah satu perkhidmatan menyimpan dan berkongsi gambar dan video terbaik. Sekiranya anda menggunakan Foto Google pada telefon pintar anda, maka anda akan terbiasa dengan kemudahannya.Gambar dan video yang anda ambil dengan telefon anda akan dimuat secara automatik ke Foto Google. Tetapi adakah gambar dan video yang sama akan diselaraskan ke PC anda?

Read More
Cara Membuat Jadual Kandungan di Word 2016 untuk Mac

Sekiranya anda menulis buku atau kertas penyelidikan, anda mungkin perlu memasukkan senarai isi pada awalnya. Banyak orang membuat senarai isi kandungan mereka secara manual, dan itulah satu cara untuk melakukannya. Tetapi jadual yang dibuat secara manual memerlukan masa, tertakluk kepada ketidakkonsistenan format, dan perlu dikemas kini dengan tangan setiap kali bahagian dalam dokumen anda berubah.

Read More