Bolehkah Pekerja Snapchat Melihat Foto Anda?

Snapchat adalah aplikasi popular untuk berkongsi gambar dengan pengguna lain. Ini sangat popular kerana fakta bahawa setelah anda berkongsi gambar atau video, gambar akan hilang setelah beberapa saat. Juga, jika pengguna tidak melihat kandungan selama 30 hari, sistem akan memadamkan media selama-lamanya.

Read More
Cara Berkongsi Kisah Orang Lain di Instagram

Cerita Instagram hanya dapat dilihat dalam jangka masa yang singkat. Tidak seperti platform media sosial lain yang memudahkan untuk berkongsi atau meng-retweet kandungan asal orang lain, Instagram sedikit lebih sukar.Tetapi, jika anda cukup menikmati Kisah Instagram seseorang, anda mungkin ingin memaparkannya kepada rakan dan pengikut lain.

Read More
Apakah Jalan pintas untuk Memukul? Ini dia

Walaupun coretan mencoret satu kata atau keseluruhan ayat, ia sebenarnya memberi penekanan pada item yang diberikan. Alat pemformatan khas ini tersedia di seluruh rangkaian Microsoft Office, tetapi anda juga dapat menggunakannya dengan beberapa aplikasi pemesejan dan editor teks lain.Artikel ini memfokuskan pada jalan pintas melalui Word, Excel dan PowerPoint.

Read More
Cara Berkongsi Video TikTok ke Facebook

TikTok, yang dilalui oleh Douyin di China, adalah aplikasi yang berkembang pesat di dunia. Ia dilancarkan secara rasmi pada bulan September 2016 dan mengumpulkan lebih dari 150 juta pengguna sebelum memasukkan Musical.ly ke dalam lipatan, yang mempunyai 100 juta pengguna unik. Aplikasi media sosial menawarkan banyak video untuk ditonton tanpa membuat akaun.

Read More
Bagaimana Mencari URL Ruang Kerja Anda di Slack

Tidak kira rancangan Slack mana yang digunakan syarikat anda, anda memerlukan URL untuk log masuk ke Ruang Kerja anda. Semasa pertama kali memasuki ruang kerja Slack melalui jemputan e-mel atau alamat e-mel kerja, anda harus mengetahui cara mencari URL ruang kerja anda.Anda akan memerlukannya pada kali anda log masuk ke Ruang Kerja.

Read More
Cara Menambah Semua Orang ke Saluran di Slack

Apabila anda mempunyai pekerja jarak jauh menyertai pasukan anda, pejabat maya boleh menjadi penyelamat kehidupan sebenar. Ini menjadikan komunikasi cepat dan mudah dan memberi anda peluang untuk mengatur semuanya dengan kemas, dari anggota pasukan hingga karya yang mereka kirimkan.Slack adalah ruang maya yang hebat di mana anda dapat bertukar pendapat, bertukar idea, memberi nasihat, memberikan dan menyerahkan tugas, hampir semuanya.

Read More
Cara Menghapus Emoji Tersuai di Slack

Slack adalah pejabat maya yang popular dengan semua alat yang diperlukan untuk membantu pasukan jauh bekerja dengan cekap. Anda mempunyai semua keperluan profesional untuk mengatur projek dan memberi notis penting kepada ahli pasukan. Walau bagaimanapun, Slack juga membolehkan anda bersenang-senang semasa bekerja.

Read More
Cara Menghapus Peringatan dalam Slack

Perlahan tetapi pasti, Slack telah menjadi alat yang sangat diperlukan untuk pereka, pemasar, pengaturcara, dan profesional lain. Itu tidak menghairankan kerana ia menonjol sebagai salah satu aplikasi produktiviti yang paling stabil dan boleh dipercayai.Dari merancang projek anda hingga menetapkan peringatan mudah, hampir tidak ada tugas yang tidak dapat ditangani oleh Slack.

Read More
Cara Menggunakan Polly secara Slack

Untuk mengatur pasukan kerja, tidak kira besar atau kecil, Slack adalah pilihan terbaik. Dengan Slack, kolaborasi dalam talian mengalir dengan cekap dengan bantuan saluran, bot dan alat lain.Apabila anda ingin meningkatkan komunikasi pasukan anda, tinjauan pendapat atau tinjauan boleh menjadi idea yang bagus.

Read More
Cara Memadam Saluran di Slack

Lama kelamaan, Slack Workspace anda pasti akan dipenuhi dengan saluran berlebihan yang dikhaskan untuk projek yang telah siap. Dengan Slack, aliran kerja lebih cekap apabila Ruang Kerja anda berada dalam keadaan teratur.Oleh itu, anda mungkin tertanya-tanya cara menghapus saluran yang tidak anda perlukan.

Read More
Cara Mencari Saluran Diarkibkan di Slack

Slack lebih daripada aplikasi sembang dan perkongsian fail yang anda gunakan untuk bekerja. Ini adalah alat komunikasi dan organisasi tempat kerja yang boleh dipercayai dan sangat berfungsi.Sebilangan besar aliran kerja di Slack melalui saluran pengguna. Oleh itu, adalah mustahak untuk mengetahui cara menguruskannya.

Read More
Cara Menghilangkan Reaksi secara Slack

Slack adalah alat yang sesuai untuk syarikat yang mempunyai pasukan pekerja bergerak yang tersebar di seluruh dunia. Mudah digunakan, teratur, dan menampilkan semua yang mungkin diperlukan oleh pejabat maya. Di saluran Slack, anda boleh bertukar pendapat dengan rakan sekerja, bertukar pengalaman, mengemukakan projek, dan memberi cadangan.

Read More
Snapchat Jangan Ganggu untuk Kumpulan

Banyak ciri baru yang diperkenalkan pada aplikasi cenderung mempolarisasikan pengguna. Snapchat terkenal kerana mendorong had aplikasi berbual, dan fungsi seperti Stories malah berjaya ke platform sosial lain.Ciri Jangan Ganggu adalah penyelamat hidup bagi orang yang mengambil bahagian dalam sembang berkumpulan.

Read More
Cara Melakukan Cameos di Snapchat

Snapchat adalah salah satu aplikasi terbaik untuk komunikasi kerana sangat inovatif dan berbeza dari semua aplikasi lain. Snapchat sentiasa bertambah baik, dengan banyak ciri baru yang ditambahkan sepanjang masa. Salah satu yang paling dinantikan adalah ciri Cameo baru.Sekiranya anda ingin mengetahui cara melakukan cameo di Snapchat, anda berada di tempat yang tepat.

Read More
Cara Mengubah Emoji Streak di Snapchat

Seperti platform media sosial yang lain, Snapchat dilengkapi dengan emoji lalai sendiri yang memberi isyarat suasana hati, interaksi, dan hubungan antara anda dan kenalan anda.Ini berlaku untuk apa sahaja dari BFF hingga Snapstreaks. Tetapi menjaga emoji lalai boleh membosankan selepas beberapa ketika.

Read More
Cara Menambah Maklumat Lokasi atau Penapis ke Pos Snapchat

Bagi mereka yang gemar mempunyai pilihan untuk pelekat dan penapis, Snapchat mungkin merupakan platform media sosial terbaik yang ada. Ia sangat interaktif, dan semua yang berkaitan dengannya mendorong kreativiti dan menjangkau rakan-rakan, dan menarik.Salah satu cara menolong anda berhubung dengan orang lain adalah dengan membenarkan anda menambahkan lokasi dan menggunakan geofilter tertentu.

Read More
Cara Memperbaiki Snapchat Cameos Tidak Muncul di Aplikasi

Menyeronokkan dan inovatif, Snapchat Cameos adalah seperti meme versi cameo filem. Tetapi kadang-kadang mereka tidak muncul Sekiranya ini berlaku kepada anda, jangan risau. Kami membuat anda dilindungi.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk mengemas kini dan memasang semula aplikasi, dan membantu anda menyelesaikan masalah lain yang berkaitan dengan cameo yang mungkin anda alami.

Read More
Cara Menghapus Sembang yang Disimpan di Snapchat

Snapchat adalah salah satu aplikasi popular yang paling menyeronokkan di luar sana. Ia mempunyai banyak penapis hebat yang menjadikan perbincangan dengan rakan sepuluh kali lebih menarik. Salah satu titik penjualan utama Snapchat adalah ciri penghapusan automatiknya.Anda boleh menghantar snap dan mesej yang dihapus setelah penerima membacanya.

Read More
Snapchat: Cara Mengedit Foto & Video dari Roll Kamera Anda

Mungkin sukar dibayangkan, tetapi ada masanya orang tidak mempunyai kamera bersama mereka ke mana sahaja mereka pergi. Namun, hari ini, dengan telefon pintar di setiap poket, hampir semua orang mempunyai akses ke kamera digital yang baik dengan satu sentuhan butang.Hasilnya, sesiapa sahaja yang mempunyai telefon pintar berpeluang mengambil gambar dan video setiap saat dari kehidupan mereka yang ingin mereka kongsi dengan orang lain.

Read More
Cara Menamatkan Panggilan di Snapchat

Snapchat agak berbeza dengan banyak aplikasi yang membolehkan anda berkomunikasi dengan orang lain. Berdasarkan perkongsian video pendek, intinya adalah untuk dapat menunjukkan apa yang anda lakukan pada saat tertentu. Caranya ialah, semua yang anda kongsi akan dipadamkan setelah beberapa saat.Oleh itu, Snapchat biasanya bukan pilihan pertama yang anda gunakan untuk membuat panggilan.

Read More
Apa maksud Emoji di sebelah Nama di Snapchat?

Emoji yang anda lihat di sebelah nama pengguna rakan anda di Snapchat adalah simbol yang menunjukkan jenis hubungan anda dengan pengguna tersebut. Beberapa emoji, seperti kek hari jadi, mempunyai makna yang jelas. Dalam kes lain, anda mungkin menghadapi masalah untuk menyahkod simbol ini.Beberapa emoji rakan Snapchat sedang digunakan, dan mereka sangat popular di komuniti Snapchat.

Read More
Rakan Snapchat Hilang - Adakah Mereka Menghapus Anda?

Snapchat memastikan senarai rakan anda sentiasa dikemas kini dan senarai Sahabat Terbaik berdasarkan aktiviti anda.Apabila orang berhenti dari senarai rakan terbaik anda, biasanya ada kaitan dengan siapa yang paling kerap anda ajak berkomunikasi. Namun, jika anda menelusuri senarai rakan anda dan menyedari ada beberapa nama yang hilang, anda mungkin risau.

Read More
Cara Menghapus Pelekat di Aplikasi Snapchat

Pelekat telah menjadi bahagian yang tidak dapat dielakkan dari snapchat. Snapchat bahkan telah menambahkan satu ciri di mana anda boleh membuat pelekat khas anda yang unik. Tetapi apa yang berlaku jika anda telah menambahkan pelekat yang tidak anda mahukan? Jangan risau - anda boleh membuangnya sebelum menyiarkan snap anda.

Read More
Cara Mengaktifkan Mod Gelap di Snapchat

Adalah biasa bagi orang untuk mengalami ketegangan mata ketika menggunakan telefon mereka pada waktu malam. Bukan hanya itu, tetapi cahaya biru yang keras dari skrin boleh menyukarkan tidur, dan ia menyebabkan sakit kepala dan banyak lagi. Banyak aplikasi, laman web, dan peranti pintar menawarkan mod gelap sebagai alternatif untuk mengatasi masalah ini.

Read More
Snapchat Terus Mengeluarkan Saya - Cara Memperbaiki

Membuka Snapchat untuk mengetahui bahawa anda perlu log masuk sekali lagi boleh menjadi kecewa. Tetapi ia juga dapat menunjukkan masalah serius dengan aplikasi tersebut.Secara lalai, sebaik sahaja anda log masuk ke aplikasi Snapchat, aplikasi ini akan membuatkan anda terus masuk sehingga anda log keluar secara manual.

Read More
Cara Mengubah Ekspresi Bitmoji di Snapchat

Tujuan utama Snapchat adalah untuk berinteraksi dengan orang melalui gambar. Dan cara apa yang lebih baik untuk melakukannya daripada menggunakan Bitmoji. Lebih-lebih lagi, mungkin mengubah mood Bitmoji anda. Adakah hari anda sibuk dan anda terlalu letih untuk mengeposkan banyak perkara di Snapchat? Beritahu orang lain dengan memilih Bitmoji yang letih.

Read More
Cara Membuat Kisah Peribadi di Aplikasi Snapchat

Mengapa cerita Snapchat begitu berguna? Menyusun cerita adalah salah satu cara terpantas untuk menyiarkan sorotan utama hari anda atau acara. Ini juga merupakan salah satu cara tercepat bagi orang untuk mengikuti apa yang telah anda lakukan tanpa melalui keseluruhan album dengan ratusan foto.Tetapi jika anda seorang yang keluar, anda akhirnya akan menambahkan rakan Snapchat yang tidak anda rapat.

Read More
Cara Dapatkan Pengesahan di Snapchat

Dengan mendapatkan pengesahan di Snapchat bermakna anda mempunyai masalah besar di platform ini. Setelah anda disahkan, akan ada bintang emas di sebelah nama anda. Anda boleh menggunakan tambahan yang luar biasa ini untuk mengiklankan perniagaan atau jenama anda. Tetapi bagaimana anda dapat disahkan di Snapchat?

Read More
Snapchat: Cara Menambah Masa

Beberapa perkara lebih mengecewakan daripada ketika anda menerima sekejap dan ia hilang sebelum anda berpeluang untuk menghargainya sepenuhnya. Malangnya, anda tidak dapat mengubah jumlah masa yang anda perlukan untuk melihat gambar orang lain. Walau bagaimanapun, anda boleh menjadi sebahagian daripada penyelesaian dan mengubah jumlah masa yang mereka perlukan untuk melihatnya.

Read More
Cara Mengeksport Semua Kenangan di Snapchat

Pada mulanya, Snapchat tidak menyimpan kenangan anda, tetapi itu berubah. Secara lalai, menyimpan gambar pada cerita Snapchat memindahkannya ke Kenangan Snapchat anda secara automatik. Ciri ini menggunakan storan awan yang secara langsung dihubungkan ke akaun anda. Semasa menggunakan Snapchat, anda boleh menyimpan jumlah gambar dan cerita yang tidak terhad.

Read More
Adakah Snapchat Memberitahu Apabila Anda Meninggalkan Kumpulan?

Berkaitan dengan interaksi sosial, sama ada dalam kehidupan nyata atau melalui media sosial, meninggalkan sekumpulan orang yang baru anda bercakap dengan sebentar yang lalu boleh dianggap tidak sopan dan bahkan menyinggung usaha orang lain untuk menyumbang kepada keseluruhan perhimpunan!Walaupun begitu, ada situasi di mana anda hanya perlu pergi ke tempat lain.

Read More
Cara Mengubah Gambar atau Rakan Cameo anda di Snapchat

Menggunakan wajah anda untuk membuat klip lucu adalah salah satu ciri terbaru di Snapchat. Setiap kali anda ingin menyatakan perasaan anda di platform, tidak ada cara yang lebih baik daripada menggunakan Cameos. Lebih-lebih lagi, anda bahkan boleh menambahkan selfie rakan anda ke Cameos untuk membuat mereka ketawa.

Read More
Adakah Snapchat Memberitahu Anda Ketika Seseorang Melihat Kisah Anda?

Ciri terbesar, dan mungkin yang paling penting bagi warisan Snapchat, adalah ciri Cerita, yang membolehkan anda meletakkan gambar dan potongan video di profil anda untuk dilihat oleh rakan anda sehingga 24 jam selepas itu. Oleh kerana sifat Snapchat yang hilang, adalah wajar untuk bertanya-tanya sama ada anda akan mendapat pemberitahuan semasa seseorang melihat Kisah anda atau tidak.

Read More
Apa maksud Bintang SnapChat

Terdapat banyak salah faham mengenai ikon bintang emas Snapchat dan apa maksudnya bagi pengguna dan rakan mereka. Ketika berita muncul pada tahun 2015 bahawa bintang itu ada kaitannya dengan pemutaran ulang, banyak yang salah menganggap bahawa itu adalah cara yang menyeramkan untuk memberitahu orang lain seberapa sering anda memainkan semula gambar mereka.

Read More
Adakah Laporan Snapchat Tanpa Nama?

Snapchat menekankan spontaniti saat ini. Ini semua mengenai berkongsi perkara yang anda mahukan, membuat lensa lucu, dan menggunakan penapis bodoh.Tetapi sama seperti semua aplikasi media sosial, Snapchat berurusan dengan bahagian spam, kandungan yang tidak sesuai dan kasar, dan penindasan dalam talian.

Read More
Apa Arti Dibuka di Snapchat?

Snapchat membolehkan penggunanya mengirim dan menerima tiga jenis mesej asas - snap tanpa suara, snap dengan suara, dan mesej chat. Selain itu, Snapchat berusaha lebih jauh dengan memberi anda maklumat status pada setiap pesanan dan perbualan yang dihantar. Dalam hal ini, ini adalah aplikasi sembang popular yang paling teliti.

Read More
Adakah Snapchat Mempunyai Nombor Telefon Sokongan yang Boleh Saya Panggil?

‘Snapchat saya terus terhempas dan saya tidak dapat memperbaikinya. Adakah Snapchat mempunyai nombor telefon sokongan yang boleh saya hubungi sehingga mereka dapat membantu? 'Ini adalah permintaan yang kami terima di peti surat TechJunkie pagi ini dan saya hanya perlu menjawab. Snapchat crash adalah tema biasa di kalangan pengguna tetapi terdapat banyak perkara yang boleh anda lakukan untuk memperbaikinya sendiri. S

Read More
Cara Menghapus Tambah Pantas di Snapchat

Sekiranya anda baru menggunakan Snapchat tetapi bukan platform media sosial secara umum, maka ciri Tambah Pantas seharusnya lebih biasa daripada anda. Anggaplah ia sebagai senarai cadangan rakan Facebook.Ciri Tambah Pantas adalah cara Snapchat untuk menyarankan pengguna dengan minat atau kenalan yang serupa.

Read More
Snapchat: Cara Memberitahu Jika Ini Akaun Sebenar

Selain daripada petunjuk yang lebih jelas, seperti tidak memaparkan gambar profil atau maklumat peribadi lain, kini ada cara untuk mengetahui sama ada akaun itu nyata atau palsu.Persoalan ini terutama dikemukakan dalam soal selebriti. Kadang-kadang akaun kelihatan asli, tetapi ternyata orang biasa berpura-pura menjadi orang terkenal.

Read More
Cara Menghapus Terbaru di Snapchat

Snapchat menyimpan rekod semua orang yang anda snap, sembang, atau tambahkan di Terbaru anda. Tetapi kadangkala rakaman ini mungkin tidak selesa untuk disimpan, terutamanya jika anda berbual dengan banyak orang. Atau ada rekod yang anda tidak mahu yang lain dilihat.Walaupun ada yang mendapat keselesaan dalam kenyataan bahawa aplikasi ini secara automatik menghapus Snaps and Chats, selalu ada catatan.

Read More
Cara Melihat Permintaan Sahabat Terkirim di Snapchat

Sekiranya anda pengguna Snapchat yang gemar, anda mungkin akan menyiarkan Berita dan menghantar Snaps setiap hari. Semakin anda terus aktif, semakin banyak rakan anda. Begitulah cara ia berfungsi.Kadang-kadang mereka menambahkan anda terlebih dahulu, dan kadang-kadang anda menghantar permintaan rakan kepada orang lain.

Read More
Cara Dapatkan Mata Saya Hanya di Snapchat

Snapchat membolehkan anda menyimpan Snaps dan Cerita kegemaran anda ke Memories, sebuah album yang menyimpannya dengan selamat. Dan untuk memastikan beberapa momen itu bersifat peribadi, anda dapat melindunginya dengan kata laluan menggunakan ciri Snapchat "My Eyes Only".Sekiranya anda berminat mempelajari cara mendapatkan Mata Saya Hanya di Snapchat, anda akan sampai di tempat yang tepat.

Read More
Cara Memperoleh dan Mengekalkan Butang Langgan di Snapchat

Sebaik sahaja anda menjadi Pencipta Snapchat rasmi, anda akan mendapat butang Langganan di sebelah nama anda. Apa yang perlu anda lakukan untuk mendapatkan butang yang didambakan itu dan mengembangkan Snapchat anda, dan sama seperti yang disahkan oleh Snapchat?Jadilah Pencipta Snapchat untuk Mendapatkan Butang LangganTidak ada banyak profil dengan butang Langgan, dan itu kerana Snapchat mempunyai peraturan dan standard khusus untuk mereka.

Read More
Apa Yang Maksud Snapchat Ketika Dikatakan 'Dalam jarak X kaki?'

Sekiranya anda menggunakan Peta Snap di Snapchat dan anda melihat Bitmoji di peta dengan 'dalam jarak 200 kaki' dari lokasi, apa maksudnya? Mengapa tidak hanya mengatakan 'di kedai kopi di sudut' atau sesuatu yang lebih tepat?Ini berlaku dengan adil menurut orang yang saya kaji. Anda melihat seseorang di Peta Snap dan bukannya dapat menentukan lokasi yang tepat, anda melihat 'berada dalam jarak X kaki'.

Read More
Cara Mendapatkan Pelekat Masa di Snapchat

Akhirnya, Snapchat telah mendengar maklum balas pengguna dan mengubah cara pelekat masa berfungsi di aplikasinya. Sebelumnya, kesan masa dulu adalah penapis yang dapat anda tambahkan dengan menggesek ke kiri atau kanan ketika membuat Snap. Ini adalah geofilter yang sangat kemas dan berguna, tetapi mempunyai satu kekurangan besar.

Read More
Adakah Snapchat Memberitahu Pengguna Lain jika Anda Memutar Ulang Cerita?

Snapchat adalah aplikasi media sosial yang dilengkapi dengan ciri yang memberi tumpuan kepada kandungan sementara. Pencipta asal media sosial "Kisah", boleh memuat naik video kecil dan membagikannya kepada semua rakan mereka.Log masuk ke mana-mana aplikasi media sosial hari ini, dan anda mungkin akan melihat rentetan "cerita" dari pencipta, rakan, dan orang lain yang anda ikuti dalam talian.

Read More
Snapchat: Apa maksud Hati Itu?

Sepertinya terdapat lebih banyak rangkaian sosial setiap hari! Dengan setiap platform baru, rasanya kita semua terpaksa menghabiskan lebih banyak masa setiap hari untuk mengimbangi kehidupan sosial kita dalam talian. Menyiarkan kemas kini status ke Facebook, selfie baru ke Instagram, membuat lelucon dan lelucon di Twitter, dan banyak lagi — nampaknya mustahil untuk melacak segalanya. I

Read More
Cara Menukar Tetapan Sembang di Snapchat

Penyuntingan foto dan alat media sosial Snapchat menawarkan komunikasi yang menyenangkan, dan hiburan untuk orang muda dan orang dewasa. Di dunia Snapchat, orang yang sering anda berinteraksi akan menjadi rakan baik anda; oleh itu, anda mungkin mahu menyesuaikan tetapan sembang anda untuk menguruskan komunikasi.

Read More
Cara Mendapatkan Kembali Snapchat

Salah satu daripada banyak ciri hiburan Snapchat termasuk "Snapstreak." Dengan Snapstreak, anda berkomitmen untuk mengirimkan sekurang-kurangnya satu foto atau video snap seseorang dalam 24 jam setiap hari. Tujuannya adalah untuk mencapai skor rentak tertinggi dengan mengikuti pertukaran harian.

Read More
Panduan Pemula untuk Reddit

Reddit, yang sering disebut sebagai "halaman depan internet" adalah laman media sosial yang unik di mana pengguna dapat mengikuti berita, maklumat, dan topik pilihan mereka yang terkini. Tidak seperti Twitter dan Facebook, Reddit sedikit lebih rumit untuk pengguna baru. Artikel ini akan membantu anda lebih mengenali Reddit sambil memberi anda beberapa pandangan berguna mengenai pelbagai aspek laman web ini.

Read More
Cara Memberitahu jika Seseorang Menaip di Snapchat

Ingat hari-hari ketika anda akan menghantar mesej tanpa mengetahui sama ada ia dihantar atau adakah penerima telah membacanya atau tidak? Bergantung pada usia anda, jawapannya sebenarnya adalah 'tidak', kerana setiap peranti dan aplikasi pintar telah membaca resit pada masa ini. Walau bagaimanapun, kebanyakan kita tahu bagaimana rasanya menghantar mesej dan tidak pernah tahu apa yang berlaku kepadanya.

Read More
Cara Menghapus Akaun Ikan Banyak Anda

Terdapat Banyak Sebab mengapa anda mungkin mahu menghapus akaun Plenty of Fish (POF) anda. Sama ada anda akhirnya mendapat hasil yang sempurna, ingin berehat dari permainan temu janji, atau memutuskan untuk menggunakan salah satu laman web atau aplikasi kencan lain di luar sana, kami memahami mengapa anda mungkin mahu menutup akaun anda.

Read More
Cara Mematikan Pemberitahuan Menaip di Snapchat

Adakah anda bosan dihujani pemberitahuan menaip Snapchat yang tidak diingini? Sekiranya demikian, anda tidak keseorangan Sebilangan besar peminat Snapchat mendapati banyak pemberitahuan menaip agak menjengkelkan.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara mematikan pemberitahuan penaipan snapchat yang sial di berbagai perangkat.

Read More
Adakah Kodi sah? Inilah yang perlu anda ketahui.

Apa itu Kodi? Semua yang Anda PERLU Ketahui mengenai Aplikasi Streaming TV 9 tambahan Kodi terbaik 7 kulit Kodi terbaik Cara memasang Kodi pada Fire TV Stick Cara menggunakan Kodi 5 VPN terbaik untuk Kodi 5 kotak Kodi terbaik Cara memasang Kodi ke Chromecast Cara memasang Kodi pada TV Android Cara memasang Kodi pada Android Cara mengemas kini Kodi Cara menghentikan penyangga Kodi Cara membuang binaan Kodi Adakah Kodi Sah?

Read More
Cara menghapus akaun Skype anda

Seperti kebiasaan dengan penyedia perkhidmatan dalam talian, penghapusan Skype bukanlah suatu pencapaian yang berarti. Memandangkan banyak akaun yang akan anda hubungkan - kaedah pembayaran, akaun Microsoft anda dan lain-lain - ia boleh menjadi proses yang tidak berat sebelah.Jangan takut. Kami telah mengumpulkan proses menjadi panduan langkah demi langkah yang mudah, jadi anda boleh menggunakan platform dari portfolio akaun dalam talian anda jika anda mahu.

Read More
Cara Menukar Kata Laluan anda di Snapchat

Snapchat mempunyai keselamatan yang ketat untuk melindungi kelayakan masuk penggunanya. Namun, tidak ada platform aplikasi pemesejan yang kebal dari peretasan. Sekiranya anda ingin menukar kata laluan anda atas alasan keselamatan, atau jika anda terlupa, kami akan membuat anda dilindungi.Dalam artikel ini, kami akan menerangkan cara mengubah kata sandi Snapchat, cara menetapkan semula kata laluan yang dilupakan, dan cara mengubah / menetapkan semula kod laluan "My Eyes Only".

Read More
Cara Memberitahu Jika Seseorang Menyekat Anda di GroupMe

Apa yang berlaku apabila seseorang menyekat anda di GroupMe? Bolehkah anda memberitahu sama ada anda telah disekat? Dan adakah yang boleh anda lakukan mengenainya?Dalam dunia media sosial dan aplikasi pemesejan yang bergolak, ini adalah jenis soalan yang perlu dijawab. Dalam artikel ini, kami akan menerangkan semua yang perlu anda ketahui mengenai menyekat ahli di GroupMe.

Read More
Ulasan SonicWALL NSA 240

£ 1438 Harga semasa dikaji Perkakas keselamatan rangkaian terbaru (NSA) SonicWALL bertujuan untuk menawarkan ciri tahap perusahaan dengan harga yang mampu dimiliki oleh SMB. NSA 240 kelihatan menepati janjinya, kerana kotak trik kecil ini menggabungkan firewall SPI dengan teknologi pemeriksaan paket mendalam (DPI) SonicWALL dan membumbui dengan IDP, VPN IPsec, penyaringan antivirus gateway dan kandungan web.

Read More
Cara Memberitahu jika Seseorang Melihat Profil TikTok Anda

Sehingga tahun ini (2021), dianggarkan aplikasi China, TikTok, telah memuat turun lebih dari dua bilion. Tidak perlu dikatakan, ia sangat popular. Sesiapa sahaja boleh membuat video yang fenomenal, lucu, atau menghiburkan terima kasih kepada ciri aplikasi yang ada di dalamnya.Beberapa kontroversi telah mendorong pertumbuhannya, tetapi yang lebih penting lagi, ini telah menjadi aplikasi utama untuk serangkaian selebriti, pelawak, atlet, dan jenama.

Read More
Cara Memberitahu Jika Ada Yang Melihat Video TikTok Anda

Sekiranya anda kerap menyiarkan kandungan di platform sosial berasaskan video seperti TikTok, menjejaki analitik dan statistik akaun anda mungkin diperlukan untuk mengekalkan pertumbuhan dan penglibatan yang mencukupi.Malangnya, anda tidak dapat mengikuti statistik seperti pengguna tertentu yang melihat video anda di TikTok.

Read More
Ulasan Sony Reader PRS-T3

Gambar 1 dari 3 £ 100 Harga semasa dikaji Sony telah berada di pasaran pembaca ebook sekurang-kurangnya selama Amazon berada di UK, tetapi produknya tidak pernah sepopuler pesaingnya. Sony PRS-T3 terbaru nampaknya tidak akan mengubahnya, tetapi ia tentunya merupakan peranti yang menarik.Terima kasih kepada punggung yang melengkung lembut, ukuran 160 x 11.

Read More
Cara Memberitahu Jika Ada Orang Lain Menggunakan Akaun Facebook Anda

Gergasi media sosial seperti Facebook tidak kebal terhadap masalah keselamatan. Syarikat itu berulang kali bergelut dengan penggodaman, dan ini adalah kejadian biasa pada masa kini. Sekiranya anda melihat aktiviti aneh di akaun Facebook anda baru-baru ini, anda mungkin digodam.Adakah gambar yang anda tidak ingat menyiarkan atau perubahan yang tidak anda kenali dalam suapan anda?

Read More
Cara Menggunakan Skrin Berpisah di Facebook Live

Ciri Facebook Live sudah lama wujud. Walau bagaimanapun, ia menjadi lebih baik sepanjang masa. Sebagai contoh, kini membolehkan anda menambahkan orang lain ke strim langsung anda sebagai penyiar, dan juga membolehkan anda melakukan streaming dari profil peribadi anda dan Halaman perniagaan.Facebook Live sekarang juga menyokong perkhidmatan pihak ketiga, tetapi kerana Facebook cenderung melucutkan pandangan anda dari aliran anda dalam hal ini, kami akan berpegang pada fungsi Facebook Live yang asli.

Read More
Cara Dapatkan Penghantaran Percuma dengan StockX

StockX adalah pasaran saham dalam talian untuk pelbagai perkara seperti jam tangan, kasut, barang koleksi, dan lain-lain. Proses pendaftarannya mudah, dan anda boleh mula membeli-belah atau menjual dengan segera. StockX menjaga pengesahan semua produk, jadi anda mempunyai jaminan keaslian 100%.Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana mendapatkan penghantaran percuma StockX, berikut jawapannya: dalam kebanyakan kes, anda tidak boleh.

Read More
Cara Menghentikan Instagram dari Zum Secara Automatik

Instagram adalah binatang pelik. Walaupun sangat mesra pengguna, beberapa aspek akan membuat anda terpaksa meminta pertolongan Google dalam keadaan kecewa. Ini benar terutamanya jika masalahnya berkaitan dengan menyiarkan foto. Lagipun, Instagram adalah media sosial yang paling popular di dunia dan ia berdasarkan gambar.

Read More
Cara Mengeluarkan Lokasi dari Pos Facebook

Keupayaan untuk "mendaftar masuk" dari lokasi semasa anda adalah salah satu daripada banyak ciri Facebook. Biarkan semua rakan dan keluarga anda mengetahui di mana anda berada atau di mana anda berada pada suatu masa tertentu. Malah ada ciri Rakan Berdekatan yang membolehkan rakan anda mengetahui di mana anda berada sekarang.

Read More
Memperkenalkan Alphr

Kita dah sampai! Selamat datang ke Alphr.Alphr adalah untuk orang yang menggunakan teknologi baru dan maju dalam perubahan, tidak kira apa jua jawatan mereka. Ini adalah laman web teknologi yang berbeza. Ini untuk pelaku, sama ada anda seorang individu, CTO, atau ketua pemasaran di syarikat utama. Dan ini adalah sepanjang hidup anda, kerana anda tidak berhenti menggunakan teknologi semasa anda keluar dari pejabat.

Read More
Cara Menandai Seseorang Setelah Membuat Posting di Instagram

Pernahkah anda berlaku bahawa anda memuat naik catatan di Instagram, hanya dengan sengaja melupakan seseorang? Ini boleh menyebabkan tidak dapat menghubungi orang tertentu atau orang yang tidak melihat siaran anda. Terus membaca artikel ini dan anda akan belajar bagaimana memberi tag kepada seseorang setelah membuat catatan di Instagram.

Read More
Cara Menandai Seseorang dalam Album di Facebook

Membuat kenangan yang berpanjangan tidak pernah semudah ini. Dengan Facebook, anda boleh memuat naik seberapa banyak gambar yang anda suka dan membaginya dengan semua keluarga dan rakan anda. Ini adalah kaedah terbaik untuk memperingati tonggak dan mengukuhkan ikatan anda secara keseluruhan.Walau bagaimanapun, penandaan foto satu demi satu dengan cepat dapat menjadi tugas.

Read More
Cara memadam dan menyahaktifkan Instagram: Panduan langkah demi langkah

Sekiranya anda mempunyai cukup Instagram, anda akan sampai di tempat yang betul. Kajian lama dan baru telah mengaitkan peningkatan kegelisahan dan kemurungan dengan dunia yang semakin tepu teknologi, dengan media sosial disebut sebagai penyebab utama dinamika yang menipu. Dengan kandungan yang berlimpah di Instagram, dari orang banyak makanan bersih yang saleh, mengikuti diet mereka dari bit bit dan FaceTune, hingga iklan yang semakin meresap aplikasi ini, platform perkongsian gambar boleh menjadi tempat beracun.

Read More
Yang Harus Dilakukan dan Tidak Harus Menggunakan Laman Web Gelap

The Dark Web adalah tempat yang penuh dengan penjenayah bawah tanah dan penggodam pintar, tetapi ia juga merupakan tempat yang jauh lebih selamat daripada penyemak imbas kegemaran anda. Bukan rahsia lagi bahawa apabila anda online, aktiviti anda diikuti, bukan sahaja oleh Google, Facebook, dan Amazon tetapi juga oleh pasukan pengawasan rasmi dan penggodam.

Read More
Cara Mendapatkan Semula Mesej di Telegram

Menyematkan mesej dalam sembang kumpulan boleh menjadi lebih berguna jika terdapat banyak mesej baru yang masuk setiap hari. Perkara ini agak kerap berlaku dalam sembang yang anda buat dengan rakan anda, di mana satu perkara yang sebenarnya penting hilang di laut jenaka, meme lucu, dan tangkapan skrin rahsia yang anda kongsi antara satu sama lain.

Read More
Cara Mencari ID Pengguna di Telegram

Telegram adalah salah satu aplikasi sembang terbaik, paling licin dan terpantas yang terdapat di luar sana. Walaupun percuma dan mesra pengguna, ia tetap tidak begitu popular seperti WhatsApp dan Viber. Bagaimanapun, ia masih baru di pasaran, berbanding dengan pesaingnya yang mapan.Walaupun begitu, Telegram telah melangkah ke puncak permainan.

Read More
Cara Mencari Saluran di Telegram

Telegram adalah aplikasi pemesejan baru yang bercita-cita yang menggegarkan dunia. Aplikasi ini percuma, pantas, dan mendakwa sebagai salah satu utusan paling selamat di sekitar. Ia membolehkan orang ramai berhubung dengan mudah, tanpa sempadan.Anda boleh menggunakan saluran di Telegram, yang serupa dengan halaman Facebook.

Read More
Cara Menyembunyikan Status Dalam Talian Anda di Telegram

Semua aplikasi dan laman dalam talian nampaknya mengesan aktiviti dan status orang. Dalam beberapa kes, ini dapat dilakukan dengan mudah, tetapi sebagian besar waktu terasa mengganggu dan pelanggaran privasi anda. Pada dasarnya, tidak ada privasi, tidak lagi.Sekiranya anda berada dalam talian, anda dapat dilihat dengan jelas oleh hampir semua orang.

Read More
Cara Memberitahu jika Seseorang Mengikuti Anda di Snapchat

Snapchat adalah salah satu aplikasi media sosial paling popular yang terdapat di telefon anda hari ini, terutama di kalangan pengguna yang lebih muda. Satu kajian dari Pew Research yang mengkaji kebiasaan media sosial remaja pada bulan Mei 2018 mendapati bahawa Snapchat adalah salah satu aplikasi yang paling popular di kalangan kumpulan usia itu, dengan lebih dari dua pertiga responden memberitahu Pew bahawa mereka menggunakan Snapchat, hanya tertinggal di YouTube dan Instagram menjadi aplikasi ketiga paling popular dalam kumpulan umur itu.

Read More
Cara Menambah Dengan Nama Pengguna di Telegram

Dengan begitu banyak aplikasi pemesejan yang tersedia hari ini, orang cenderung berpegang pada suspek biasa. Baik WhatsApp, Viber, atau Facebook Messenger, tidak ada aplikasi yang dapat memenuhi keperluan semua pengguna. Iaitu, sehingga anda mencuba Telegram.Sebagai aplikasi berasaskan Cloud, anda boleh menggunakan Telegram dari mana-mana peranti yang anda mahukan.

Read More
Skrin Mencerminkan Telefon, iPad atau Laptop ke TV: Cara Mendorong Telefon Anda ke Skrin Besar

Pada tahun 2021, hampir setiap orang memiliki layar di saku mereka setiap saat, tetapi jika anda berada di dalam keselesaan di rumah anda sendiri, anda tidak mahu hanya melihat foto dan video pada paparan telefon anda yang agak kecil. Pencerminan skrin adalah jawapan yang tepat untuk ini. TV anda berkemungkinan 32in atau lebih besar dan sekurang-kurangnya 1080p, jadi sangat sesuai untuk memaparkan kandungan.

Read More
Cara Memberitahu jika Ada yang Menyekat Nombor Anda

Kami semua ada di sana - anda tahu anda mempunyai nombor yang betul, tetapi panggilan anda tidak pernah dijawab dan teks anda tidak diendahkan. Ada kemungkinan mereka sibuk, telefon mereka mati, boleh bercuti, tidak ada isyarat, atau yang lain. Hanya kerana anda tidak dapat menghubungi seseorang, tidak semestinya mereka telah menyekat anda.

Read More
Cara Mencari Pelekat di Telegram

Adakah anda salah satu dari orang-orang yang hanya menambah "LOL" selepas setiap pesanan teks untuk menyampaikan nada yang ringan? Atau mungkin anda memerlukan sejumlah emoji dan pelekat untuk memastikan anda faham? Pemesejan teks boleh menjadi rumit.Sarkasme hilang dengan mudah dan beberapa lelucon yang dipikirkan dengan baik dapat berubah.

Read More
Cara Memberitahu jika ada yang Menyekat anda di Facebook

Media sosial adalah alat hebat yang digunakan untuk berinteraksi dan bertemu dengan orang lain. Ada kalanya anda atau orang lain mungkin 'disekat' oleh pengguna lain. Ciri ini terbuka untuk digunakan oleh sesiapa sahaja dengan alasan apa pun.Untuk melindungi privasi pengguna atau perasaan orang lain, Facebook tidak menunjukkan kepada anda siapa yang menyekat anda.

Read More
Cara Memberitahu jika Seseorang Membisukan Anda di Twitter

Bergantung pada siapa yang anda tanyakan, Twitter sama ada rangkaian sosial yang kuat yang membolehkan hubungan interpersonal, atau kumpulan negatif dan kebodohan.Nasib baik, Twitter merangkumi ciri untuk membantu pengguna menyesuaikan pengalaman Twitter mereka dan mengabaikan pengguna tertentu yang boleh menjadikan laman web ini menyakitkan untuk digunakan.

Read More
Cara Mengetahui jika Seseorang Menyekat anda di Snapchat

Snapchat adalah platform sosial yang membolehkan pengguna saling menghantar mesej dan menghantar klip video. Sekiranya seseorang tidak memberi respons kepada gambar atau pesanan anda, anda mungkin telah disekat.Media sosial adalah tempat yang berubah-ubah. Orang boleh bertindak di luar watak dan kehormatan tanpa benar-benar mempertimbangkan akibatnya.

Read More
Cara Memberitahu jika Seseorang Menyekat Anda di Whatsapp

Salah satu aplikasi pesanan yang paling banyak digunakan di seluruh dunia adalah WhatsApp. Anda boleh menghantar mesej dan mengadakan perbincangan kumpulan melalui Wi-Fi dengan rakan dan hubungan anda di seluruh dunia. WhatsApp menggunakan sambungan internet tanpa wayar anda dan bukannya menggunakan data mudah alih anda.

Read More
Cara Memberitahu jika Seseorang Menghapus Perbualan Anda di Snapchat

Snapchat adalah aplikasi media sosial yang popular yang menuju ke puncak kerana budaya privasi penggunanya. Menghantar gambar dan pesan yang tidak meninggalkan jejak, menghapus kandungan secara automatik, dan memberi amaran kepada pengguna jika tangkapan skrin ditangkap membuat beberapa ciri unik.Sekiranya anda tidak terbiasa dengan aplikasi tersebut, ada banyak perkara yang perlu dipelajari.

Read More
Cara Memadam Media di Telegram

Imej dan video yang anda tukar semasa berbual boleh memakan terlalu banyak ruang memori. Ini tidak berlaku dengan Telegram, tetapi anda mungkin masih berminat untuk menghapus media dari perbualan anda apabila anda tidak memerlukannya lagi.Banyak aplikasi pemesejan menawarkan pilihan yang berbeza ketika berkongsi, memuat turun dan menghapus fail, seperti gambar, video, dan lain-lain.

Read More
Cara Menghapus Kenalan di Telegram

Pada Telegram aplikasi pemesejan, anda boleh menghapus setiap kenalan secara berasingan atau membuang semua kenalan tersebut sekaligus. Bukan hanya itu, tetapi anda juga dapat menghapus kenalan di Telegram dari PC, peranti Android, atau iPhone anda. Terlebih lagi, tidak kira peranti mana yang anda gunakan untuk melakukan ini, anda hanya memerlukan satu atau dua minit.

Read More